Bitcoin vuur gedoofd? » Crypto Insiders – Crypto Insiders

De afgelopen maanden hebben we natuurlijk waanzinnige winsten gezien bij numerous DeFi-projecten. Daaropvolgend hebben mensen zich ook al lelijk gebrand. Sushi zag kort na zijn reside gaan de prijs verdampen van $10 naar de huidige $zero,68. Zoals ik al vaker in onze omgeving voor members heb benoemd zijn dit klappers maar dan de verkeerde kant op. Blijft het goed gaan of duiken we de rode cijfers in?

Afbeelding 1: dagelijkse grafiek van YFI op cryptocurrency alternate Binance

Het lijkt erop dat veel DeFi-cash op dit second op een sleutelzone hangen. Zoals hierboven te zien is voor YFI. Mocht deze verder naar beneden breken wordt het een pijnlijk achtbaanritje. Anderzijds, als er nog wat leven ingeblazen kan worden zou $20.000 een flinke weerstand zijn. Ja dat lees je heel goed. Deze vers gelanceerde coin wordt aanzienlijk hoger dan de koers van bitcoin verhandeld. Waanzin? Ja als je het mij vraagt is het een kwestie van tijd totdat dit soort cash een enorme daling gaan doormaken.

Slim door hype gedreven met weinig provide kom je wel een eind, dat blijkt maar eens te meer. Is de rek eruit of krijgen we nog een opleving in de DeFi-wereld?

Bitcoin

Tip: Through deze hyperlink kun je bij Bitvavo voor 1000 euro investeren in cryptovaluta zonder additional kosten!

De grote baas staat momenteel ook op een belangrijk punt. Nadat we geheel volgens verwachting de rode magnetische zone hebben getest dreigen we nu terug te vallen.

bitcoin_vuur_gedoofd_afbeelding2Afbeelding 2: four-uurs grafiek van bitcoin op cryptocurrency alternate Coinbase

Zoals vorige week besproken hebben we momenteel (mogelijk) te maken met een bearish retest. Nadat we start september een enorme smak maakten, hebben we nu de onderkant van de assist getest. De zone waar we tot eind augustus assist vonden. Indien deze zone een te grote weerstand blijkt te vormen moeten de bulls zich schrap zetten. Help kan zich clusteren op de $10.950. De 200 dagen shifting common (MA) loopt ook gestaag naar die zone toe (gouden lijn).

Die $10.950 werd op 9 oktober gebroken. Deze zone dient nu als assist. Daaronder zijn we terug bij af en zouden we een aanzienlijke daling kunnen krijgen. Dus het is raadzaam deze zone goed in de gaten te houden.

Ethereum

Uiteraard kan ook deze niet achterblijven. Indien we onder de $360 komen kan het snel vervelen worden. De belangrijkste zone die wel stand moet houden is de $350.

bitcoin_vuur_gedoofd_afbeelding3Afbeelding three: wekelijkse grafiek van ethereum van cryptocurrency alternate Kraken

Zoals hierboven te zien is hebben we de afgelopen weken stand gehouden boven de $350. Hiernaast was dit het dak van de koers helemaal terug in juni en augustus 2017! Dat we hier doorheen braken in juli was een mooi start. De sterke verkoop die we goed kunnen zien in de laatste week van augustus is een minder fraaie candle. Onder de $350 zouden we rap op de $325 kunnen zitten. Belangrijke zones om over de langere termijn bullish te blijven zijn nu de $285 en de $240 zone.

Uiteraard hebben we nog wat vet op de botten. We kunnen finest een kleine deuk verwerken. Alleen een te grote klap zou ons in een winterslaap kunnen sussen. Onder deze zones zijn we in bearish territorium.

Ik ben heel benieuwd hoe we deze winter doorkomen en waar we in maart staan. Het beloven spannende tijden te worden. Een heel goed weekend en tot volgende week!

About Tom Greenly

Check Also

Kraken CEO: ‘Defi Scams’ Must Take Their Losses as Way to ‘Enlightenment’

Jesse Powell, chief government officer of the world’s fourth-largest crypto alternate Kraken, has criticized decentralized …

Bitcoin Price To Surge Further As NVT Valuation Hits All-Time High, Statistician Says

KEY POINTS Bitcoin’s community to worth transactions ratio (NVT) has reached an all-time excessive $14,000 …

bbw sex