De Bitcoin groeide de afgelopen dagen snel. Vandaag zien we dat die groei tot stilstand komt. Volgens analisten geen redenen tot zorg, need institutionele beleggers stromen toe en blijven komen. Wij zetten de ontwikkelingen op een rij.

Zoals we aangaven is de actuele situatie van de Bitcoin iets anders dan de voorgaande dagen.

Bitcoin groei stagneert

Bij het sluiten van de Europese markt kijken we, zoals we inmiddels gewend zijn, naar de stand van zaken op de cryptomarkt. De reside cryptokoersen van onze collega’s van Tradeincrypto.com leren dat de stand op het second van schrijven EUR 9.652,88 ($ 11.402,06) bedraagt en dat is o,74% lager dan gisteren. Hiermee zien we dat de munt nog steeds aan de goede kant van de Fibonacci-getallen beweegt. Het is overigens logisch dat de BTC in een groeiperiode soms een minder second heeft. Dat dit stagnerende second nu komt is opvallender.