YouTube heeft bekende Bitcoin Youtuber permanent verbannen – Newsbit.nl

Davinci Jeremie, een populaire Bitcoin YouTuber met 82.000 volgers werd gisteren permanent van het platform verbannen.


YouTube blijft crypto influencers aanvallen

YouTube heeft er in het verleden een gewoonte van gemaakt om Bitcoin-gerelateerde video’s op zijn platform te verbieden. Eerder wijtte YouTube dit aan algoritme fouten, maar de verbanningen bleven doorgaan wat heeft geleid tot beweringen dat het platform anti-crypto is. De bekende Youtuber Jeremie is al een keer eerder getroffen door een strike, maar deze keer lijkt de verbanning permanent.

“Oh mijn god, mijn YouTube-kanaal is definitief verwijderd! Dit is niet zomaar een strike!, tweette Jeremie gisteren.

De beslissing heeft al veel aandacht gekregen van de crypto YouTube-community. Eerder vandaag plaatste crypto YouTuber Sunny Decree een video over het permanent verbannen van Jeremie. “Met deze aflevering probeer ik hem te steunen,” zei Decree.

YouTube heeft een populaire Bitcoin-influencer verbannen

Slechts een vaag antwoord

Sinds het verbod heeft Jeremie geprobeerd in beroep te gaan tegen de beslissing van YouTube, zij het zonder succes. Hij deelde een reactie van YouTube, waarin stond: “We hebben besloten om je account te verbannen op foundation van onze communityrichtlijnen en servicevoorwaarden.”

YouTube reageerde by way of hun TeamYouTube-account op Jeremie’s tweet. Ze zeiden dat ze hun greatest zullen doen om hem meer informatie te verstrekken als de beslissing uiteindelijk wordt bekrachtigd.

Sorry, this Bitvavo widget will not be supported by your browser.

Er zijn nog andere platforms voor het delen van video’s, en die kunnen misschien profiteren van de gespannen relatie van de cryptocommunity met YouTube. We zien namelijk dat steeds meer van deze Youtubers de overstap maken.

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum Reaches Bedrock Support Against BTC as Sellers Run Out of Fuel

Ethereum is within the course of of attempting to reclaim its key $380 assist degree …

Yearn.finance Could Rally to $14,000 Following Sub-$10,000 Dip

Yearn.finance’s YFI token noticed a pointy capitulatory decline in a single day that induced it …

bbw sex