Cardano, een commercieel gerund project – BNR Nieuws

Na altcoins als Ethereum, Eos, Tezos, Neo en Komodo is deze keer Cardano aan de beurt om doorgelicht te worden in de Cryptocast. Te gast is Andy Hendrikx, Cardano Neighborhood Supervisor. Van hem willen we vooral weten wat Cardano onderscheidt van concurrenten met good contracts, zoals natuurlijk vooral marktleider Ethereum.

Cardano, een commercieel gerund project

Cardano is sterk in ontwikkeling. Kort geleden vond de ‘Shelley’-upgrade plaats. Binnenkort wordt ‘staking’ toegevoegd en de lang verwachte good contracts kunnen nu elk second hun intrede doen. Maar duurt het allemaal niet wat lang? In de vragen en reacties die by way of Twitter binnenkomen valt vooral de tweedeling op. Je bent erg vóór Cardano of erg tegen, zo lijkt het. Eens zien of Andy die polarisatie kan verklaren.

Wat in het gesprek opvalt is de commerciële, zakelijke benadering. De mensen en organisaties achter Cardano doen aan branding en advertising, en er zijn ook echt zakelijke doelstellingen. Dat alleen al is een groot verschil met de ‘first movers’ bitcoin en ethereum.

Gast:

Andy Hendrikx

Nieuws:

Cryptovriendelijke bankwetgeving in Zwitserland

Kraken magazine financial institution worden in Wyoming

PlanB: Bitcoin ligt keurig op schema. Maar is dat wel zo?

Meer nieuws? Luister naar de Crypto Replace

Hyperlinks:

Cardano

Shelley Improve

Staking en Liquid Democracy

Video:

Workforce:

Herbert Blankesteijn, presentator BNR Digitaal

Madelon Vos, dealer en YouTuber

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin en Altcoins stijgen, Ethereum springt boven $400 – Cryptonews Netherland

Bitcoin-prijs corrigeerde vanuit de zone van $13.250, maar het bleef ruim boven het niveau van …

PayPal begint eigen crypto-exchange en -wallet met Bitcoin, Ethereum en Litecoin – Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies Tweakers is onderdeel van DPG Media. Onze websites en apps …

bbw sex