Analyse: Bitcoin stijgt en neemt markt op sleeptouw. Gaat het gebeuren? – Want

#1 Crypto-analyse 15 september 2020

We zagen gisteren dat de bulls om de Bitcoin vochten. Sinds gisterenmiddag kunnen we concluderen dat de bulls de slag in ieder geval wonnen. De Bitcoin stijgt namelijk in snel tempo. Ook de relaxation van de cryptomarkt lijkt positiever. Wij zetten in deze analyse de actuele stand van zaken op de cryptomarkt op een rij. Daarnaast bekijken we de verwachtingen voor vandaag. Ook brengen we het laatste nieuws van de afgelopen 24 uur. In onze rubriek Bitcoin bites bespreken we waarom financieel deskundige en CNBC-host James Cramer ineens positief over de BTC is .

Door de Coronacrisis blijft de agenda iets korter dan normaal. Uiteraard bieden we je het nieuws van vandaag en de afgelopen 24 uur, delen we de belangrijkste agendapunten en blikken we vooruit. In onze nieuwe rubriek “bitcoin bites” bekijken we vandaag waarom James Cramer, television-persoonlijkheid van CNBC, ineens positief is over de Bitcoin. Je kunt ook nog steeds de stay cryptokoersen van de website Tradeincrypto.com bekijken.

About Tom Greenly

Check Also

How Hackers Exploited Twitter’s VPN Problems, Obtained God Mode and Took Over Accounts

An investigation by the New York State Division of Monetary Providers has revealed how the …

This Metric Shows Bitcoin is Ultra-Bullish Despite Waning Momentum

Bitcoin’s value has seen waning momentum over the previous couple of days, with the promoting …

bbw sex