Analyse: Bitcoin verdedigt kritieke grens met verve, markt wacht af – Want

#1 Crypto-analyse 9 september 2020

We zagen vrijdag dat de Bitcoin en veel andere cryptomunten rode cijfers schreven. Na een opleving in het weekend zagen we een bearish start van de week. Inmiddels lijken de bulls weer mee te willen doen. Zij verdedigen bij het sluiten van de Europese markt met verve een kritieke grens. De relaxation van de markt lijkt af te wachten. Wij zetten in deze analyse de actuele stand van zaken op de cryptomarkt op een rij. Daarnaast bekijken we de verwachtingen voor vandaag. Ook brengen we het laatste nieuws van de afgelopen 24 uur. In onze rubriek Bitcoin bites bespreken we drie analyses waaruit investeerders een bullish sentiment detecteren.

Door de Coronacrisis blijft de agenda iets korter dan normaal. Uiteraard bieden we je het dagelijks nieuws, delen we de belangrijkste agendapunten en blikken we vooruit. In onze nieuwe rubriek “bitcoin bites” bekijken we vandaag welke drie indicatoren investeerder Revenue Sharks ziet voor een bull development. Je kunt ook nog steeds de reside cryptokoersen van de website Tradeincrypto.com bekijken.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin Faces Pivotal Quarterly Close, Here’s Why

Bitcoin value is dealing with a traditionally unstable quarter, that’s previously taken the cryptocurrency to …

New Zealand Tax Agency Asks Crypto Firms to Hand Over Clients’ Personal Data

The Inland Income Division (IRD) of New Zealand has requested that crypto firms within the …

bbw sex