Analyse: Bitcoin en cryptomunten in vrije val. Wat is er aan de hand? – Want

#1 Crypto-analyse four september 2020

We zagen gisteren dat de Bitcoin, samen met de relaxation van de markt leed onder een negatief sentiment en rode cijfers. Vandaag is de situatie nog minder florissant en zien we rode cijfers voor de Bitcoin en veel andere cryptomunten, waaronder zelfs dubbele cijfers voor sommige cryptomunten. Wij zetten in deze analyse de actuele stand van zaken op de cryptomarkt op een rij. Daarnaast bekijken we de verwachtingen voor vandaag en het weekend. Ook brengen we het laatste nieuws van de afgelopen 24 uur. In onze rubriek Bitcoin bites bespreken we wat de Worry and Greed index op dit second kan bieden.

Door de Coronacrisis blijft de agenda iets korter dan normaal. Uiteraard bieden we je het dagelijks nieuws, delen we de belangrijkste agendapunten en blikken we vooruit. In onze nieuwe rubriek “bitcoin bites” bekijken we vandaag waarom de Worry and Greed index nu minder geschikt is. Je kunt ook nog steeds de reside cryptokoersen van de web site Tradeincrypto.com bekijken.

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum is Struggling Near $400, But 100 SMA Could Trigger Bullish Break

Ethereum recovered above the $380 and $385 resistance ranges in opposition to the US Greenback. …

EU to Launch Comprehensive Crypto Regulation by 2024: Report

The European Union is planning to implement complete cryptocurrency regulation by 2024, two EU reviews …

bbw sex