Crypto voor beginners: Hoe koop je Bitcoin ? – Mashable NL

Je wilt graag instappen in Bitcoin (of andere crypto) maar ziet door de bomen het bos niet meer. Dit stappenplan helpt dat te vereenvoudigen zodat alles een stukje makkelijker phrase.

Stap 1: maak een pockets

Wat je allereerst moet doen is een pockets aanmaken en bepalen wat voor pockets je wil. Er zijn namelijk verschillende soorten.

De offline pockets

Dit is de pockets voor jou als je crytpo wil kopen en ze daarna aan de kant zet en er voorlopig niet meer aankomt. Deze pockets is op zich veilig mits je hem up-to-date houd en je geen virussen krijgt. Deze pockets is eenvoudig aan te maken door de stappen te volgen die je bij het aanmelden krijgt.

Voorbeeld offline pockets :exodus

Prijs: free of charge!

De pockets

Ga je echt met grotere bedragen investeren raad ik dit zeker aan. De crypto staat namelijk altijd veilig op een usb-stick en die is beveiligd met allerlei wachtwoorden en je kan er alleen through de usb bij

Voorbeeld pockets : Ledger

Prijs: 40-150 euro

Samsung invests $2.9 million in crypto wallet maker Ledger
Een Ledger pockets

De on-line pockets

Wil je vaak bij je crypto kunnen en er veel mee handelen, dan kan je deze op een on-line pockets zetten zodat je er altijd bij kan en er mee kunt handelen. Kwa beveiliging is dit wel de riskantste pockets need, deze wallets worden relatief het meest gehacked.

Voorbeeld on-line pockets: Binance

Prijs: free of charge!

Stap 2: crypto kopen

Crypto kopen is eigenlijk heel eenvoudig. Ik zou altijd beginnen met bitcoin; dit is namelijk het makkelijkst. Als je een andere cryptomunt wil aanschaffen, kan je die gemakkelijk omruilen voor bitcoin. Je kan ze gemakkelijk kopen op bijvoorbeeld btcdirect. Je maakt hier een account aan en in de toekomst hoef je alleen in te loggen om te kopen.

Als je bitcoin wilt kopen moet je eerst weten waar je het heen wilt sturen: dat is in dit geval je pockets. Op de web site waar je je bitcoins koopt staat altijd ‘versturen naar adres’ ….. je adres is altijd een reeks cijfers en nummers tussen de 26 en 35 zoals bijvoorbeeld: 1GNMjTg3DkVLvytd3tZrw7aep1iupKV4zi

Als je hebt betaald en je bitcoins worden verstuurd, duurt dit altijd even, vaak een uurtje. Een hele bitcoin kost tegenwoordig een klein fortuin, maar je kunt ook 1/10e of 1/25e bitcoin kopen, zodat het allemaal een beetje behapbaar blijft.

These are the most promising cryptocurrencies right now

Stap three Bitcoins verkopen

Je hebt je gewenste winst gemaakt en wilt ze graag verkopen hoe doe je dat nou? Je begint weer bij de website waar je ze hebt gekocht hier staat ook een “verkopen” optie bij . Als je dit aanklikt krijg je een bitcoin adres van de verkoper. Hier verstuur je ze na maar pas op stuur ze nooit naar particulieren alleen naar vertrouwde bedrijven.

Stap four Hoe verstuur je bitcoin

Bitcoins en andere crypto kan je eenvoudig van pockets naar pockets sturen door middel van je adres. Als jij ze bijvoorbeeld van je offline pockets naar je on-line pockets wilt sturen kan je dit doen door je on-line adres als verzend adres in te vullen bij je offline adres. Verzenden kost je altijd een charge van ongeveer 50 cent. Wederom duurt het even voor hun ze ontvangen. Maar let op dat het adres klopt eenmaal verzonden krijg je ze niet meer terug ?

About Tom Greenly

Check Also

First Mover: Ether Eyed as Value Play With Bitcoin Pressing $20K

Bitcoin was rising again towards the all-time excessive value of $19,920 notched earlier this week.  …

Peter Schiff Lays Into Grayscale and CNBC, Claims Conspiracy to Pump BTC Value

Euro Pacific Capital CEO Peter Schiff is now coaching his weapons on Grayscale Belief’s GBTC …

bbw sex