Analyse: Bitcoin en cryptomarkt nemen afwachtende houding aan – Want

Robert Kroes

#1 Crypto-analyse 20 augustus 2020

We zagen gisteren dat de Bitcoin onder $ 12.000,- dook en dat de markt dat niet waardeerde. Vandaag is de situatie rustiger. De Bitcoin en Altcoins noteren licht rode cijfers en lijken een afwachtende houding aan te nemen. Wij zetten in deze analyse de actuele stand van zaken op de cryptomarkt op een rij. Daarnaast bekijken we de verwachtingen voor vandaag. Ook brengen we het laatste nieuws van de afgelopen 24 uur. In onze rubriek Bitcoin bites bekijken we hoe cryptominers final hebben van criminele wormen.

Door de Coronacrisis blijft de agenda iets korter dan normaal. Uiteraard bieden we je het dagelijks nieuws, delen we de belangrijkste agendapunten en blikken we vooruit. In onze nieuwe rubriek “bitcoin bites” bekijken we vandaag wat criminele wormen te maken hebben met cryptomining en hoe dat tot schade kan leiden. Je kunt ook nog steeds de dwell cryptokoersen van de web site Tradeincrypto.com bekijken.

About Tom Greenly

Check Also

Kan de Bitcoin de $20.000 bereiken in 2020? – Newsbit.nl

De Bitcoin heeft het grootste deel van september tussen de $10.000 en $11.000 gehangen. Maar …

Crypto Exchange Binance Blacklisted by Russia’s Telecom Censorship Agency

Russia’s telecom regulator Roskomnadzor has added Binance, the world’s largest crypto change, to the record …

bbw sex