Analyse: Bitcoin en cryptomarkt in het rood – WANT – Want

Robert Kroes

#1 Crypto-analyse 19 augustus 2020

We zagen gisteren dat de Bitcoin door de $ 12.000,- brak en de markt daar enthousiast op reageerde. Vandaag is het sentiment duidelijk negatief. De Bitcoin duikt weer onder $ 12.000,- en de markt waardeert dat niet. Wij zetten in deze analyse de actuele stand van zaken op de cryptomarkt op een rij. Daarnaast bekijken we de verwachtingen voor vandaag. Ook brengen we het laatste nieuws van de afgelopen 24 uur. In onze rubriek Bitcoin bites bekijken we waar het geld heen gaat nu de marktkapitalisatie terugloopt.

Door de Coronacrisis blijft de agenda iets korter dan normaal. Uiteraard bieden we je het dagelijks nieuws, delen we de belangrijkste agendapunten en blikken we vooruit. In onze nieuwe rubriek “bitcoin bites” bekijken we vandaag waar het geld heen gaat nu de marktkapitalisatie terugloopt. Je kunt ook nog steeds de dwell cryptokoersen van de website Tradeincrypto.com bekijken.

About Tom Greenly

Check Also

Dock Announces Mainnet Launch | Press release Bitcoin News

Switzerland. September 30, 2020. Dock is happy to announce the launch of its much-anticipated blockchain …

Crypto Roundup: September 29th, 2020

Bitcoin is as soon as once more approaching $11Ok, after swiftly recovering from a drop …

bbw sex