Bitcoin winstgevend? Deze cryptomunten brengen nog meer op – Want

De koers van de Bitcoin (BTC) stijgt de laatste tijd weer sterk. Hierdoor is het geloof van veel investeerders weer terug. Dit levert media-aandacht op en veel mensen denken bij ‘cryptomunten’ dan ook aan Bitcoin. Logisch, maar niet (geheel) terecht. Er zijn namelijk cryptomunten die op dit second veel betere rendementen laten zien. Wij geven een overzicht.

Laten we, zoals vaker, bij het start beginnen. Hoeveel rendement gaf de Bitcoin sinds start dit jaar?

Hoeveel rendement geeft de Bitcoin sinds start dit jaar?

Wie op 1 januari van dit jaar een Bitcoin had gekocht, had volgens Tradingview.com gisteren (10 augustus 2020) een rendement kunnen noteren van 63,45 %. Uiteraard voor veel investeerders in traditionele beleggingen een rendement om van te watertanden. Investeerders in cryptomunten kijken hier inmiddels niet meer van op. Er is namelijk veel meer rendement te behalen als je in cryptomunten investeert.

De Bitcoin moet deze bekende cryptomunten voor zich dulden

Als we de prime 25 cryptomunten bekijken is de Bitcoin (BTC) qua rendement opvallend genoeg geen hoogvlieger. Sterker nog, de grootste cryptomunt komt niet verder dan een 15de plaats. Als je het profiel had beperkt tot de top-25 cryptomunten had je sinds 1 januari 2020 het meest verdiend met ChainLink (LINK), dat een ytd-rendement (12 months so far rendement) noteert van 684,55%. De Crypto.com Coin (CRO) neemt de tweede plaats in met 403,93 % en de prime three wordt afgesloten door Cardano (ADA), dat nog altijd 337,06% noteert. Overigens geldt ook voor maandresultaten dat Bitcoin vaak niet bovenaan te vinden is.

Avontuurlijke beleggers kunnen nog beter scoren

Als je inmiddels ervaren genoeg bent om de prime 25 cryptomunten achter je te laten kun je natuurlijk ook het hele aanbod bekijken. Wie dat doet komt een exotische rij namen tegen met waanzinnige rendementen.

De munt die op Tradingview het hoogste ytd-rendement scoort is de Auctus (AUC). Deze munt noteert de 257ste plak op de ranglijst op foundation van marktkapitalisatie en richt zich op de pensioenmarkt. Dat dit geen verkeerd doel is toont het ytd-rendement van liefst 16.623 %.

De tweede plaats is voor cryptomunt ZAP (ZAP). Deze munt bezet de 147ste plaats en richt zich op de acceptatie van sensible contracts. Een leuke focus, need het jaarrendement bedraagt liefst eight.767,115%.

De prime three is compleet met vermelding van het Band Protocol (BAND), dat met een 42ste plaats het hoogst noteert buiten de prime 25 als we rangschikken op rendement. De focus is het verbeteren van beveiliging van web by way of Blockchain-technologie. Dat lijkt aan te slaan need het rendement over 2020 bedraagt tot nu toe 7.422,16%

Uiteraard neemt het beleggen in cryptomunten en zeker in ‘kleinere’ cryptomunten risico’s met zich mee. Doe daarom altijd jouw eigen onderzoek en beslis zelf of, wanneer en in welke cryptomunten je wilt beleggen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Uiteraard kun je ook de dwell-koersen 24 uur per dag volgen als je actual-time op de hoogte wilt blijven.

Statistische gegevens: Tradingview.com

Reageer op artikel:

Bitcoin winstgevend? Deze cryptomunten brengen nog meer op

About Tom Greenly

Check Also

Alliance Bernstein Tells Clients Bitcoin Has a Role in Asset Allocation

Alliance Bernstein has advised its purchasers that bitcoin has a position in funding portfolios. The …

Historian Niall Ferguson Says Bitcoin Is Winning the Covid-19 Monetary Revolution

Historian and senior fellow with the Hoover Establishment at Stanford College, Niall Ferguson says bitcoin …

bbw sex