Huh, investeert Koning Willem-Alexander in Bitcoin? – Apparata

Bitcoin en cryptomunten schrikken van ‘Koninklijk bezoek’.

In vakantietijd zijn veel mensen wat minder achter de television te vinden dan anders. Dat biedt kansen voor allerlei kwaadwillenden. Je kunt immers een stuk makkelijker stellen dat iets op television geweest is. Onderstaand verhaal is daar een mooi voorbeeld van.

Koning Willem-Alexander belegt in Bitcoin

Op Twitter gaat een opvallende e-mail in de rondte. Deze wordt klaarblijkelijk verstuurd in de hoop mensen te verleiden om op bepaalde hyperlinks te klikken. Zeg nu zelf, als zelfs de Koning dit systeem hanteert is het voor jou toch ook hartstikke geschikt? Hij beveelt het zelf aan.

Natuurlijk is de e-mail flauwekul, need Talkshow M is al sinds three juli met zomerreces en tijdens het seizoen is de Koning niet te gast geweest.

Bitcoin-fraudeurs blijven bekende Nederlanders gebruiken

Nu is het natuurlijk niet nieuw dat bekende Nederlanders zonder dat zij het weten worden ingezet voor allerlei malafide Bitcoin-projecten. Humberto Tan, Ruud Feltkamp, Jort Kelder en John de Mol waren eerdere slachtoffers van deze fraudeurs.

Door het misbruik van de namen van bekende Nederlanders proberen fraudeurs vertrouwen te wekken. Wanneer je vervolgens op de hyperlink klikt is de kans groot dat je op een of andere manier van jouw Bitcoin wordt afgeholpen of dat males jou verleidt om jouw geld in dubieuze beleggingen te steken. Hoe deze fraude met onze Koning precise in elkaar steekt is moeilijk inschatten aangezien ik de hyperlinks niet kon volgen. Wie echter de web site invult tot de .com-installatie komt op een blanco WordPress-installatie uit. Wees dus gewaarschuwd en entice er niet in!

Dwell koersen geschrokken van ‘Koninklijk bezoek’?

Natuurlijk zal de cryptomarkt niet onder de indruk raken van deze kansloze poging tot Bitcoin-fraude, maar feit is wel dat de koersen in mineur zijn en die aanblik zijn we na de laatste weken niet meer gewend. De dwell koersen van de Bitcoin en andere cryptomunten, die ik vandaag om 9.50 uur vastlegden zijn duidelijk:

Gelukkig moet het beste second van het weekend om Bitcoins te kopen nog komen.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin Drops 5% To Start The Week

Bitcoin towards the background of greenback payments. alternate bitcoin for . fall of bitcoin. getty …

Publicly Listed Energy Firm Equinor Exploits Gas Flaring in North Dakota to Mine Bitcoin

Only in the near past, the agency Arcane Analysis just lately revealed quite a lot …

bbw sex