Bitcoin (BTC) nadert laatste weerstand voor $15k – Newsbit.nl

Bitcoin wordt geconfronteerd met zijn laatste weerstandszone totdat de bullmarkt echt van begin gaat. Kan BTC in één keer de belangrijke weerstand van $12.000 doorbreken?


Bitcoin nadert weerstand van $12okay

BTC heeft het moeilijk om de weerstandszone tussen de $11.800 en $12.000 te doorbreken. Ondanks dat zilver en goud de laatste tijd enorm goed presteren weet Bitcoin zich hier niet aan op te trekken en de weerstandszone te doorbreken.

BTC nadert laatste weerstandszone – Bron Tradingview

Op de bovenstaande grafiek zien we de belangrijke weerstandszone van $11.800 – $12.000. Deze zone is enorm belangrijk, aangezien dit het laatste niveau is die doorbroken moet worden om richting de $14k-$15okay te stijgen. De doorbraak van de $12okay zal een enorme FOMO run kunnen veroorzaken waardoor de tweede bull run daadwerkelijk van begin gaat.


Wat kunnen we verwachten?

De kans is groot dat de Bitcoin prijs een tijdje consolideert vlak onder de $12okay. Dit zien we vaker als een cryptomunt zo’n belangrijke weerstand wil doorbreken. Meestal take a look at het dan het niveau een aantal keren voordat het uiteindelijk doorbreekt.

De ondersteuning en weerstandszones zijn dus belangrijk om in de gaten te houden. Als 1 van de zones doorbroken wordt zal er volatiliteit optreden. Als de Bitcoin prijs de weerstandszones doorbreekt is een prijsstijging richting de $15.000 waarschijnlijk. Echter, als het tegenovergestelde gebeurd en de ondersteuningszone wordt verloren is een daling naar $10.700 een logische volgende stap.

 

About Tom Greenly

Check Also

Kan de Bitcoin de $20.000 bereiken in 2020? – Newsbit.nl

De Bitcoin heeft het grootste deel van september tussen de $10.000 en $11.000 gehangen. Maar …

Crypto Exchange Binance Blacklisted by Russia’s Telecom Censorship Agency

Russia’s telecom regulator Roskomnadzor has added Binance, the world’s largest crypto change, to the record …

bbw sex