Bitcoin gaat richting $12.000, Ripple blijft rond $0,30 hangen – Cryptonews Netherland

Bitcoin (BTC) leidt de rally vandaag hoger op wat tot nu toe een sterke dag was voor de bredere cryptomarkt, waarbij de opwaartse pattern voor ethereum (ETH) ook standhoudt ondanks een gemengd beeld onder andere altcoins.

Zoals opgemerkt in het marktonderzoek van gisteren, zou een dagelijkse sluiting boven het niveau van $11.500 voor bitcoin de deur kunnen openen voor meer winst voor de munt. En na de minirally van gisteren was dat precies wat er gebeurde, met een prijsdaling van 11.756 greenback voor de dag.

Kijkend naar de totale kapitalisatie van de cryptomarkt, is de markt sinds de korte correctie op 2 augustus blijven groeien, hoewel we de hoogtepunten van vóór de correctie nog niet hebben teruggevorderd. Op het second van schrijven (09:03 UTC) bedroeg de totale kapitalisatie van de cryptomarkt 360,three miljard greenback, een daling van 364,four miljard greenback web voor de correctie van afgelopen weekend.

Totale marktkapitalisatie

www.tradingview.com

Bitcoin-prijs

Ondanks de sterke prestatie van bitcoin gisteren, eindigde de prijs nog steeds onder de belangrijke grens van $12.000 en onder het recente hoogtepunt van 2 augustus van $12.134. De twee niveaus vormen nu de twee meest directe weerstandsniveaus voor bitcoin, en een doorbraak boven deze niveaus zou vrijwel zeker het vertrouwen van bitcoin-bulls verder vergroten.

Ethereum-prijs

Ethereum ziet er technisch nog steeds goed uit, met de scherpe opwaartse pattern die rond 20 juli begon nog steeds intact. Als we inzoomen op de kortere termijn, ligt de prijs echter nog steeds onder het hoogste niveau van $415 dat werd bereikt web voordat de correctie op 2 augustus begon, wat nu als weerstand tegen de opwaartse beweging fungeert.

Nu er nog steeds hogere dieptepunten te zien zijn op zowel de day by day als de four-hour charts, lijdt het geen twijfel dat de bulls nog steeds de controle hebben over de ETH-markt.

Bitcoin money, ADA en XRP prijs

Als we overstappen op bitcoin money (BCH), blijkt uit de day by day chart dat de munt niet hetzelfde bullish momentum heeft als bitcoin de afgelopen dagen heeft gezien. De munt is niet boven het belangrijkste niveau van $300 gekomen, zelfs niet toen bitcoin $11.500 passeerde. BCH heeft ook een manier om de excessive van $338,5 van vóór de correctie van zondag in te halen, en de vorige opwaartse pattern op de day by day chart is gebroken.

Evenzo zit cardano (ADA) ook huge in een zwakkere opwaartse pattern dan BTC en ETH, hoewel de structuur op de daggrafiek voor deze munt er robuust uitziet. De prijs consolideert momenteel tussen de niveaus van $zero,133 en $zero,149, en een doorbraak boven de bovenkant van dit bereik zou de deur openen voor verdere winst.

Ten slotte lijkt XRP eindelijk een adempauze te nemen van zijn bijna-parabolische rally op het dagelijkse tijdsbestek tussen 20 juli en three augustus. De munt consolideert nu zijn winst in een driehoekspatroon, met een mogelijk dreigende uitbraak naar beide kanten die de nabije -term toekomstige richting voor de prijs.

Vind de beste prijs om cryptocurrency te kopen / verkopen:

About Tom Greenly

Check Also

‘I Don’t See What’s Going to Stop Bitcoin From Appreciating,’ Says Commodity Analyst

A senior strategist with Bloomberg Intelligence says that he doesn’t see what’s going to cease …

Bitcoin Could Rocket if It Closes Its Monthly Candle Above This Key Level

Bitcoin is at the moment consolidating throughout the lower-$13,000 area as bulls transfer to regulate …

bbw sex