Bitcoin vestigt jaarrecord. Hoe nu verder? – Apparata

Moeten we na het file van de Bitcoin vrezen voor een terugval?

Nadat we een tijd lang weinig spannends zagen gebeuren op de cryptomarkt is het sinds een week raak. De markt komt in beweging en de investeerders hebben er zin in. Dit leidt tot stijgende koersen en zojuist is het jaarrecord gevestigd.

Jaarrecord voor de Bitcoin

Vanmorgen tikte de Bitcoin met $ 11.600,- de hoogste koers van het afgelopen jaar aan. Hiermee hebben we dus weer eens een positief file te pakken. Dee markt lijkt niet geschrokken, need uit de dwell cryptokoersen, die ik vandaag om 13.30 uur vastlegde blijkt overduidelijk het positieve sentiment.

Dee koers in bedraagt op het second van schrijven $ 11.650,76.

Andere cryptomunten profiteren mee

De goede ontwikkelingen bij de Bitcoin stralen af op de hele markt, need andere belangrijke cryptomunten stijgen ook in waarde, soms zelfs nog tougher dan de Bitcoin. Het feit dat Tether (USDT) een negatief resultaat laat zien is overigens logisch.

Ook buiten de high 5 zien we bij de belangrijkste cryptomunten alleen maar positieve resultaten. Opvallende uitzondering is het Chinese language Vechain (VET), dat als enige met ruim four% een fors verlies noteert.

Wat kunnen we verder van Bitcoin verwachten?

We zagen eerder dat de belangrijkste cryptomunt na een fikse stijging exhausting terug kan vallen. Of dat nu op korte termijn gebeurt is de vraag. Door de snelle, maar vooral aanhoudende stijging veranderen allerlei technische indicatoren. Hierdoor ontstaat het beeld dat de BTC bullish is en nog verder kan stijgen.

Daarbij komt dat er van oudsher weinig weerstand is tussen $ 11.600 en $ 15.000. Daarmee is er dus ruimte te verwachten. Handelaren combineren deze gegevens met het aanhoudende slechte nieuws over de economie in Amerika en dreigende inflatie door steunmaatregelen als gevolg van de Coronacrisis. Zij zijn dan ook positief gestemd. Het kan dus wel eens een zeer positief weekend worden. Overigens is een stijging (of daling) nooit een rechte lijn. Houdt dus rekening met tussentijdse correcties en doe altijd jouw eigen onderzoek voordat je besluit wel of niet te investeren.

About Tom Greenly

Check Also

New Bitcoin bull run? Whales and institutions accumulating, data shows

As the worth of Bitcoin (BTC) breaks previous $11,100 on Sep. 19, whale actions and …

How a Spoof Turned Into a Media Hype About Bitcoin Cash

An nameless Bitcoin Cash (BCH) supporter says he intentionally began a spoof which efficiently baited …

bbw sex