Bitcoin vasthouden loont: 93 procent van investeerders staat op winst – BTC Nieuws

Bijna 93 procent van alle bitcoinvesteerders heeft nu winst. Dat blijkt uit knowledge van blockchain analysebedrijf Glassnode. Volgens het bedrijf heeft dit te maken met de stijging van de koers naar 11.000 greenback.

Bijna iedereen heeft winst

Glassnode kijkt hierbij naar de waarde van alle bitcoins op het second dat deze voor het laatst zijn verplaatst. Is de huidige waarde hoger dan de prijs van toen? Dan spreek je van winst. Op die manier heeft 93 procent nu dus winst! Dat is wel even anders dan op 12 maart, toen had slechts 43 procent van alle investeerders winst.

Tot nu toe sta je bijna altijd in het groen

Een andere indicator die bijna hetzelfde weergeeft kunnen we vinden op Lookintobitcoin. De grafiek hieronder is wat simpeler opgebouwd, de knowledge uit de bitcoin blockchain wordt namelijk niet meegenomen. Deze grafiek laat zien hoeveel procent van de dagen winstgevend waren voor bitcoin. Tot nu toe sta je op three.543 van de three.634 dagen in het groen, dat is 97,5 procent!

Eigenlijk sta je alleen in het rood wanneer je hebt gekocht in december 2017 of in juni 2019. Dat zie je beter op de grafiek hieronder. Een beetje zuur is het wel, in december 2017 hebben veel mensen voor het eerst kennis gemaakt met bitcoin. Maar vasthouden of lager inkopen loont. Need kijk je naar de periode na eind 2017, dan sta je vrijwel altijd op winst. 

Nog minder dan de helft tot all time excessive

Tot slot nog een interessante grafiek van Glassnode. Nog minder dan halverwege totdat bitcoin de waarde van de vorige prime bereikt, die van december 2017. De all time excessive van 16 december op ongeveer 16.500 euro komt dus steeds dichterbij.

Maar wanneer bereikt bitcoin deze all time excessive? Daarin verschillen analisten van mening. Max Keiser, bitcoininvesteerder van het eerste uur, gelooft in ieder geval dat de koers snel naar 28.000 greenback schiet. Anderen zijn conservatiever, zo gelooft Timothy Peterson dat bitcoin een kans van 20 tot 30 procent heeft om dit jaar 17.000 greenback te bereiken.

Altijd op de hoogte blijven van de bitcoin koers in euro’s én in ? Volg dan hier de reside bitcoin koers:


Volg reside bitcoin koers

About Tom Greenly

Check Also

Cosmos Jumps 38%–Textbook Indicator Points to 70% Price Rally

Cosmos’s native token ATOM has surged greater than 38 p.c within the final 5 days, …

Cardano (ADA) Rally Could Gather Steam Above This Key Breakout Resistance

Cardano’s value rallied greater than eight% and it broke the $zero.1000 resistance. ADA is prone …

bbw sex