John McAfee staat voor paal met Bitcoin voorspelling – Apparata

Beeld: Coindesk

De bedenker achter de wereldberoemde antivirus software program deed een weird Bitcoin voorspelling in 2017.

Drie jaar geleden beleefde Bitcoin zijn beste jaar ooit. In het einde van dat jaar tikte de cryptocurrency de 20.000 greenback aan in waarde. De opmars naar die koerswaarde begon al veel eerder in dat jaar. Echter, in juni 2017 had de Bitcoin nog maar een waarde van 2.000 greenback.

Het was in die maand dat John McAfee een weird Bitcoin voorspelling deed. Volgens de excentriekeling zou één Bitcoin ‘over drie jaar’ een waarde hebben van 500.000 greenback. Deze voorspelling deed hij op 17 juli 2017. Gister was het precies drie jaar geleden dat McAfee de voorspelling deed. Kijk je naar de Bitcoin dan zien we geen 500.000 greenback, maar een koerswaarde van iets meer dan 9.000 greenback. Een bedrag dat nog niet eens in de buurt komt van de voorspelling van McAfee.

John McAfee maakte zijn Bitcoin voorspelling duidelijk met een bijzonder assertion. Hij zou zijn eigen geslachtsdeel opeten op nationale televisie als de koerswaarde na drie jaar niet bereikt zou worden. Op sociale media herinneren mensen McAfee aan zijn ‘afspraak’.

McAfee heeft gereageerd, maar precies op een manier zoals we de bijzondere ondernemer kennen. Hij zegt dat zijn voorspelling was voor het jaar 2020. Oftewel: als Bitcoin voor het einde van dit jaar niet de 500.000 greenback haalt eet McAfee zijn geslachtsdeel alsnog op. Jaja, we gaan het zien. Of, liever niet eigenlijk.

About Tom Greenly

Check Also

Filecoin Founder Accuses Justin Sun of Spreading Lies About FIL Tokens as Fresh Dumping Allegations Emerge

Juan Benet, a founder at Filecoin, is attacking Justin Sun for spreading utterly false accusations …

Chainlink Could Follow Bitcoin and Go Parabolic if It Breaks One Key Level

Chainlink and different altcoins have been severely underperforming Bitcoin all through the previous few days, …

bbw sex