Koop Cardano (ADA) op cryptocurrency app BLOX! – Bitcoin Belgie

Sinds deze week koopt u Cardano through de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. Cardano is een open supply blockchainplatform waarop sensible contracts kunnen draaien.

Wat is Cardano?

In 2015 stapte Charles Hoskinson op bij Ethereum om een eigen mission te beginnen, Cardano. Hoskinson zag problemen bij Ethereum op het gebied van schaalbaarheid en snelheid van transacties. Deze problemen probeerde hij met Cardano op te lossen.

Cardano maakt gebruik van een blockchain met verschillende lagen, waardoor het transactienetwerk sneller en schaalbaarder moet zijn.

ADA, de munt van het Cardano-protocol werd in 2017 gelanceerd. En lanceren deed de prijs ook. De Cardano koers schoot omhoog, van zero,02 euro naar 1,09 euro in nog geen drie maanden. Dat is een stijging van 5.350 procent! Nu moet gezegd worden dat de timing van lanceren ideaal was, midden in de hevigste fase van de bull run van 2017.

Alles over de koers van Cardano (ADA)

In de afgelopen maanden is ADA flink in waarde gestegen. Het is goed mogelijk dat dit komt doordat Proof of Stake binnenkort wordt geïmplementeerd op het Cardano protocol. Met Proof of Stake kunnen gebruikers hun ADA inzetten (staken) om beloningen te kunnen ontvangen. 

Dit kan zorgen voor meer vraag naar de ADA-token. En is er meer vraag naar een bepaalde munt, dan stijgt de waarde. Dat is de afgelopen maanden dan ook gebeurd. Vanaf het dieptepunt in maart is ADA met maar liefst 638 procent in waarde gestegen! Dat ziet u op de euro-grafiek hieronder terug.

Daarmee stijgt ADA ook more durable dan bitcoin. Op de grafiek hieronder ziet u de koers van ADA uitgedrukt in bitcoin. Vergeleken met ‘s werelds grootste cryptocurrency is ADA met 238 procent gestegen vanaf eind maart!

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor uw smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of u nu voor een euro koopt of duizend euro besteedt, u bepaalt uw inleg. En bent u uw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar uw eigen bankrekening. Meer weten? Bekijk hier de web site van BLOX.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin weer boven $13.000, Ethereum en grote Altcoins corrigeren lager – Cryptonews Netherland

Na een neerwaartse correctie op korte termijn vond de bitcoin-prijs steun boven $12.750. BTC begon …

Bitcoin probeert verder te stijgen, Altcoins consolideren – Cryptonews Netherland

Na een neerwaartse correctie op korte termijn vond bitcoin steun in de buurt van de …

bbw sex