PlayStation Network tegoed kopen met Bitcoin? Dat kan nu bij KaartDirect.nl – PSX-Sense

Zoals je misschien al wel weet hebben wij een zustersite, genaamd KaartDirect.nl, waar je PSN tegoed, eShop tegoed, Xbox Reside en nog veel meer kunt aanschaffen. In deze website hebben we onlangs een gloednieuwe functie geïntegreerd; naast het betalen met iDeal, Bancontact, Payconiq en Apple Pay, behoort nu ook Bitcoin en andere crypto tot de mogelijkheden. Het uitbetalen van Bitcoins vraagt vaak hoge charges en niet alle banken zijn blij met je als je dit wat te vaak doet.

Bij ons kun je zonder moeite en additional kosten terecht voor het spenderen van je Bitcoin. Alle cadeaukaarten die we aanbieden (het assortiment wordt momenteel met rap tempo uitgebreid) zijn af te rekenen met Bitcoin. Mocht je de volgende keer PSN-tegoed nodig hebben en wil je dit graag met Bitcoin afrekenen? Dan kun je by way of KaartDirect.nl je tegoed of andere benodigdheden aanschaffen.

Hier assist je ons ook mee, need op elke verkochte kaart verdienen wij een kleine marge en dat laat onder andere de motor van PSX-Sense ronken.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin just 4 days away from historically bullish $10K price record

Bitcoin (BTC) has spent almost 100 days above $10,000 — and if historical past repeats …

KPMG Expands Crypto Management Suite to Boost Institutional Adoption

KPMG’s cryptocurrency administration suite has expanded with the corporate’s integration of Coin Metrics’ merchandise. KPMG’s …

bbw sex