Transactie van 95 miljoen dollar aan bitcoin kost 74 cent en 1 miljoen Chainlink naar Binance verzonden – BTC Nieuws

Een van de grootste bitcoin whales op de wereld heeft web 95.000.000 dollar aan bitcoins verzonden. Het gaat om een totaal van 10.250 bitcoins, voor de transactie betaalde de whale slechts een vergoeding van zero,74 dollar. Voor de duidelijkheid, een whale is de bijnaam voor iemand die een ondefinieerbaar, groot aantal munten heeft.

Twee adressen

De transactie werd voor het eerst gesignaleerd door blockchain monitoring bot Bitcoin Block Bot. Als je de transactie met een blockexplorer inspecteert, dan zie je dat de whale de bitcoins heeft verdeeld over twee verschillende walletadressen. Er zijn 10.250 bitcoins naar één pockets gestuurd en de andere 6.412 bitcoins naar een andere pockets.

Volgens information van BitInfoCharts blijkt dat er maar 42 wallets zijn met meer dan 16.662 bitcoins. De pockets heeft ook een lange geschiedenis van verzenden en ontvangen van grote hoeveelheden bitcoin.

De bitcoins lijken niet verzonden te zijn naar een bekend ontvangstadres van een openbare alternate dus in eerste instantie zal deze transactie de bitcoin koers niet beïnvloeden.

Maar wie is deze whale? Het zou een vroege investeerder kunnen zijn die bitcoins aanbiedt voor een over-the-counter verkoop. Of iemand die zijn bitcoins wil verdelen over meerdere wallets vanwege beveiligings- en managementdoeleinden. Door het enorme aantal zou je ook kunnen stellen dat de entiteit achter de overdracht een instelling is die digitale activa beheert namens klanten.

Chainlink whale

Op dit second is Chainlink met bijna 15% gestegen. Een goede reden om je munten te verkopen? Veel merchants dachten dat whales bij deze stijgende prijs hun munten zouden dumpen. Tot die conclusie kwamen ze door de volgende twee alerts:

In totaal zijn er gisteren 1 miljoen LINK munten naar Binance gestuurd, vlak voordat de munt 5,50 dollar waard werd. Er werd hevig gespeculeerd dat deze prijs whales triggeren om hun cash te verkopen en dat dat de reden is waarom deze 1 miljoen cash naar Binance zijn gestuurd.

We kunnen niet met zekerheid zeggen wat het doel van deze switch is, misschien alleen maar voor additional liquiditeit, maar de chainlink koers is hierdoor in ieder geval niet gezakt.

About Tom Greenly

Check Also

Kan de Bitcoin de $20.000 bereiken in 2020? – Newsbit.nl

De Bitcoin heeft het grootste deel van september tussen de $10.000 en $11.000 gehangen. Maar …

Crypto Exchange Binance Blacklisted by Russia’s Telecom Censorship Agency

Russia’s telecom regulator Roskomnadzor has added Binance, the world’s largest crypto change, to the record …

bbw sex