De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route – Crypto Insiders

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk pretend-outs hadden omhoog en omlaag, gaan we nu mogelijk “ineens” afglijden? Zonder ook maar een laatste knal?

Het lijkt inderdaad te mooi om waar te zijn. Zoals de meeste van jullie al weten sta ik persoonlijk al even aan de zijlijn sinds de $9.900-zone. Hoe verder we daar vanaf komen hoe fijner dat is natuurlijk. Op dit punt zou ik een laatste knaller door de $9.500 om vervolgens toch naar beneden te breken niet gek vinden. Daar ligt ook nog mooi een stuk liquiditeit die voor het grijpen ligt.

Afbeelding 1: dagelijkse grafiek van bitcoin op cryptocurrency alternate Coinbase

Gezien de stijging sinds die enorme klapper in maart zou een flinke retrace niet gek zijn. Op bovenstaande afbeelding zien we de rode lijn, rond de $9.300, als weerstand. Op korte termijn is dat een eerste ijkpunt dat de bulls terug zouden moeten winnen. Eigenlijk pas boven de bovenste groene lijn van $9.600 zou je over een bullish state of affairs kunnen nadenken.

Tip: bij Bitvavo kun je tot 1.000 euro bitcoin kopen zonder kosten!

Op dit second, buiten een laatste schijnbeweging, lijkt de weg naar beneden gekozen. Toch lijken bearish signalen al voorzichtig hun uitwerking te krijgen en belandt bitcoin daardoor een trede lager.

Een eerste zone van kleine interesse zou rond de $eight.200 liggen. Echter, gezien de consolidatie, zou ik $7.400 een geschikter punt vinden. Uiteraard gaan we kijken wat voor signalen we gaan krijgen indien de koers gaat zakken.

Wat nog een interessant punt is; we hebben mogelijk een full (mini) cyclus gehad. Bitcoin, grotere altcoins, medium caps en als laatste hebben de altcoins met een lage satoshi-waarde een spurt gemaakt. Een correctie zou daarop goed kunnen. Vaak staan altcoins aan of uit; een tussenweg is hier de afgelopen jaren nog niet echt geweest.

Meer van mij zien, lezen en horen?  Meld je dan aan voor een free of charge proefperiode van 30 dagen op onze members-omgeving en ontvang koersupdates, educatie, buying and selling indicators en meer!

Uiteraard wens ik jullie een goed weekend en commerce protected!

About Tom Greenly

Check Also

First Mover: Ether Eyed as Value Play With Bitcoin Pressing $20K

Bitcoin was rising again towards the all-time excessive value of $19,920 notched earlier this week.  …

Peter Schiff Lays Into Grayscale and CNBC, Claims Conspiracy to Pump BTC Value

Euro Pacific Capital CEO Peter Schiff is now coaching his weapons on Grayscale Belief’s GBTC …

bbw sex