Bitcoin weer richting psychologische grens – Apparata

Bitcoin-guru Mike Novogratz blijft bij zijn voorspelling richting recordkoers.

Na een periode van horizontale koersbewegingen zit de Bitcoin (BTC) weer in de carry. Opnieuw gaat de koers richting $ 10.000,-. Deze mijlpaal is belangrijk, maar ook gevaarlijk. Immers, tot nu toe mislukten de pogingen om erop en erover te gaan. Koersval en een slappe markt waren steeds het gevolg.

Bitcoin weer richting $ 10.000,-

Na weken van redelijk stabiele koersen zit de Bitcoin weer in de carry. Langzaamaan komt de markt weer wat in beweging. Zoals we in de reside cryptokoersen, die ik vandaag om 11.45 uur vastlegde, kunnen zien stijgt de koers van de Bitcoin.

De koers van de Bitcoin in bedraagt op dit second $ 9.612,96 en gaat daarmee weer richting $ 10.000,-.

$ 10.000,-; glazen plafond of niet?

Ervan uitgaande dat de Bitcoin de koersstijging door kan zetten is het dit jaar de vijfde keer (en de tweede keer na de halving) dat de Bitcoin (BTC) door de $ 10.000,- breekt. Daarmee is de psychologische grens langzaam een glazen plafond. Inmiddels hebben we ook kunnen zien dat een doorgroei naar $ 10.500,- geen garantie is op verdere koersstijgingen.

Aan de andere kant zien we de historische analyses. Op foundation van die analyses zien we dat males beter op de Bitcoin reageert dan na de twee voorgaande halvings. Er is dan ook veel vertrouwen dat de koers nog dit jaar fors verder zal stijgen.

Bitcoin bull Mike Novogratz blijft positief

Een van de mensen die weer positief is over de Bitcoin (BTC) is de bekende durfinvesteerder Mike Novogratz. In januari baarde hij nog opzien met een opvallend negatieve forecast, maar inmiddels is hij daarop terug gekomen.

Hij stelde al eerder zijn verwachting bij naar een koersdoel doel van $ 20.000,- en riep op te investeren. Inmiddels heeft hij zijn koersdoel herhaalt.

In een current interview gaf hij aan dat de Bitcoin in zijn optiek vooral het digitale equal van goud zal worden als veilige haven in economisch onrustige tijden. Door de inflatie als gevolg van Amerikaanse steunprogramma’s voor de economie ziet hij steeds meer ruimte voor de Bitcoin in die functie.

Glazen plafond doorbroken voor recordkoers

Hij verwacht dan ook dat de $ 10.000,- er binnenkort aan moet geloven en dat de BTC dan wel doorstoot richting $ 14.000,-, waarna er weer weerstand komt die ook overwonnen wordt. Hij blijft er daarmee van overtuigd dat de belangrijkste cryptomunt het jaar met een koers van zo’n $ 20.000,- af zal sluiten.

About Tom Greenly

Check Also

EU to Launch Comprehensive Crypto Regulation by 2024: Report

The European Union is planning to implement complete cryptocurrency regulation by 2024, two EU reviews …

Bitcoin is About to Tap a “Do or Die” Level; Will Bulls Break It?

Bitcoin’s worth motion has been considerably stagnant as of late, with the promoting stress discovered …

bbw sex