De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Wacht even met je market buys! – Crypto Insiders

Wacht even met market buys! Niet alleen om te kijken of de koers van bitcoin nu wel over die $9.600 gaat komen, maar ook letterlijk om geen geld kwijt te raken. Door een market purchase order te plaatsen doe je het volgende: kopen/verkopen voor bedrag x, van de eerst volgende koper/verkoper. Normaal geen probleem zou je zeggen. Fout! Sommige stablecoins of altcoins hebben namelijk weinig liquiditeit. In jip-en-janneketaal, er zijn weinig kopers en verkopers. Hierdoor verlies je soms veel geld door gebrek aan liquiditeit in een handelspaar. Wat je doet is namelijk het orderboek voor een stuk leegkopen (of verkopen in geval van verkooporder). Dus vergeet die market purchase-knop en geef altijd een restrict order in. Hiermee voorkom je dure foutjes en weet je wat de maximale prijs is waarvoor je koopt of verkoopt.

Geeft bitcoin al reden tot een restrict purchase order? Laten we snel gaan kijken naar de grafiek.

De koers van bitcoin

Op dit second kent bitcoin de opleving waar ik vanmorgen al over sprak in de video voor onze members. Die opleving moet slagen voor de bulls om de $9.200 niet te verliezen.

Afbeelding 1: dagelijkse grafiek van de koers van bitcoin op cryptocurrency change Coinbase

Tip: bij Bitvavo kun je tot 1.000 euro bitcoin kopen zonder kosten!

Zoals hierboven te zien is hangt bitcoin op de 50 dagen transferring common (MA). Indien bitcoin opgeeft is mijn eerste grote zone van interesse de $eight.200-zone. Gezien de consolidatie is wellicht de $7.400 een mooiere zone voor een flinke bounce. Echter, zo ver is het nog niet natuurlijk! De bulls moeten zo snel mogelijk de $9.600 breken om niet te maken te krijgen met deze daling. Op dit second lijkt dat een te grote opgave. De hogere tijdframes drukken de prijs tot op heden nog altijd succesvol naar beneden.

Indien de prijs wel omhoog zou uitbreken is dat in mijn optiek nog geen reden voor een feestje, maar uitstel van het onvermijdelijke. Op dit second lijkt de cyclus zich een beetje te voltooien. We hebben de run van bitcoin, altcoins met een grotere market cap, altcoins met een middelgrote market cap en nu de lage satoshi cash zoals Siacoin gehad. Daarmee is mogelijk de cyclus ten einde en kan een flinke correctie volgen. Zeker gezien alles wat in de wereld gaande is zou me dat vrij weinig verbazen.

Keep protected!

About Tom Greenly

Check Also

Whale cluster at $13K is now a support zone

In accordance with on-chain knowledge from the analysts at Whalemap, $13,00zero has grow to be …

Analyst: XRP Bull Run a Week Away as It Completes Bullish Technical Pattern

XRP’s worth motion has been just like the way it has been for the previous …

bbw sex