De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Game on, lastige weken – Crypto Insiders

Dagen, weken, maanden lang heb ik zit te wachten en eindelijk was je daar. Nee ik heb het niet over een uit het oog verloren oude liefde, maar over de wederopstanding van de altcoins. Vrijwel uit het niets, als uit de as herrezen, was daar de eerste candle van 40% gevolgd door enkele kleine naschokken van tientallen procenten. Wat fijn om je weer terug te zien verloren vriend, welkom terug altseason!

Zoals ik in onze omgeving voor members besprak heeft onder andere cardano (ADA) een fantastische run gehad. We gaan op korte termijn zien of we na een kleine pullback, een vervolg krijgen. Uiteraard zijn dit waardes waar je heerlijk winst kunt verzilveren.

Het enige probleem is dat dit ook een vervlogen opwelling kan zijn geweest gezien de hogere tijdframes, zoals hieronder te zien.

bitcoin_BTC_koers_analyse_michiel_ipenburg_game_on_lastige_weken_afbeelding1

Afbeelding 1: Grafiek van cardano (ADA) op de three-dagelijkse grafiek

– Advertentie –Koop tot 1000 euro aan bitcoin zonder commissie bij Bitvavo!

Zoals hierboven is te zien is de koers van cardano (ADA) de drie voorgaande keren van een oversold Relative Energy Index (RSI) vrij onerous teruggekomen. Gaat deze keer anders zijn en krijgen we snel een vervolg? Phrase dan member en ik hou je daar op de hoogte! Daarnaast ontvang je daar dagelijkse koersvideo’s, uitleg, geautomatiseerde buying and selling indicators en meer. Kom de eerste 30 dagen free of charge proberen!

Bitcoin

De koers van bitcoin schiet alle kanten op. Op dit second is $10.000 echt het sleutelpunt. Aan de onderzijde moet het help op $9.400 houden voor de bulls, anders zijn targets van $eight.200 of $7.200 binnen schootsafstand.

bitcoin_BTC_koers_analyse_michiel_ipenburg_game_on_lastige_weken_afbeelding2

Afbeelding 2: Dagelijkse grafiek van bitcoin (BTC) op cryptocurrency trade Coinbase

About Tom Greenly

Check Also

Market Wrap: Blame BitMEX as Bitcoin Dumps to $10.4K; Record Month For Ethereum Fees

By-product alternate BitMEX’s authorized points with U.S. regulators took a toll on bitcoin’s value whereas …

Ripple (XRP) Reaches Crucial Juncture: Technicals Suggest Crucial Breakout Pattern

Ripple is holding the important thing $zero.2380 help zone in opposition to the US Greenback. …

bbw sex