Hoe groot is de kans dat jij miljonair wordt met Bitcoin? – Apparata

Bitcoin dwell koers laat zien dat het vandaag in ieder geval nog niet gaat gebeuren.

De investeerders in Bitcoin hadden na de halving op forse koersstijgingen gehoopt. Deze blijven tot nu toe echter uit en daarmee is ook de vraag of volgende voorspellingen, bijvoorbeeld dat de Bitcoin op korte termijn een miljoen waard wordt, nog uit kunnen komen.

Wordt Bitcoin snel een miljoen waard?

We hebben de laatste tijd veel insiders gezien die verwachten dat dit snel kan gebeuren en als jij er ook vertrouwen in hebt ben je in goed gezelschap.

Toch zijn er inmiddels stemmen die het tegendeel beweren. Een van die stemmen is van de bekende cryptotrader Cryptowhale. Hij geeft in een Tweet drie redenen waarom dit niet zou gebeuren:

Heeft cryptowhale gelijk met zijn analyse?

Op de analyse van cryptowhale valt overigens wel iets af te dingen. Zo is de ontwikkeling van Quantum Computing al langer bekend en zijn er zowel binnen de cryptogemeenschap als in het algemeen veel initiatieven om een encryptie mogelijk te maken die bestand is tegen Quantum Computing.

Ook de argumentatie over de munten van Satoshi verdient nuancering. Het totaal aantal Bitcoins is vastgesteld op 21 miljoen. Daar zijn ook de munten op de oude wallets bij inbegrepen. Aangezien het lot van Satoshi onbekend is zullen ervaren investeerders ongetwijfeld incalculeren dat hij vroeg of laat weer opduikt.

Het derde argument is wel valide. De overheid kan altijd zaken verbieden of ergens dwarsliggen (denk in dit verband maar aan Fb Libra). Vraag is echter of dit maatschappelijk te handhaven is. Degenen die Bitcoin van ettelijke tonnen per stuk in bezit hebben zijn niet machteloos en zullen niet toekijken hoe hun investeringen waardeloos worden. Daarnaast heeft de Bitcoin ook in het illegale circuit, bijvoorbeeld Darkish Internet inmiddels haar weg gevonden, dus een verbod hoeft niet het einde te betekenen.

Volgens dwell koers van de Bitcoin duurt het nog even

Hoe het ook zij, Als we de dwell koers van de Bitcoin en andere cryptomunten bekijken kan het nog even duren. Internet als de hele week tot nu toe zijn de BTC en vijf grootste cryptomunten namelijk ook vandaag in mineur. De dwell cryptokoersen, die ik vandaag om 11.25 uur vastlegde, laten aan duidelijkheid niets te wensen over.

About Tom Greenly

Check Also

New Bitcoin bull run? Whales and institutions accumulating, data shows

As the worth of Bitcoin (BTC) breaks previous $11,100 on Sep. 19, whale actions and …

How a Spoof Turned Into a Media Hype About Bitcoin Cash

An nameless Bitcoin Cash (BCH) supporter says he intentionally began a spoof which efficiently baited …

bbw sex