Bitcoin en andere cryptomunten beheren op je smartphone – LetsGoDigital

Handelen in cryptocurrency by way of je mobiele telefoon? Na het installeren van een mobiele pockets kun je direct aan de slag. Deze ideas helpen je op weg.

Het afgelopen decennia is de mobiele telefoon uitgegroeid tot een erg veelzijdig apparaat, waar je de meest uiteenlopende zaken op kunt regelen. Bellen, internetten, fotograferen, gamen – het is allemaal mogelijk. Eén van de functies waar steeds meer telefoonfabrikanten op in zetten is de mogelijkheid tot het verhandelen van cryptocurrency, zoals de Bitcoin, by way of een digitale portemonnee op je telefoon. Handig, need je smartphone draag je altijd bij je. Zo kun je altijd even de koers bekijken of even snel een transactie verrichten.

Om te handelen in cryptocurrency is een digitale portemonnee essentieel, ten slotte moet je je digitale valuta ergens bewaren. Een digitale portemonnee bestaat eigenlijk uit twee elementen; een adres en een unieke sleutel. Het adres kun je ook wel beschouwen als de rekening. Door jouw Bitcoin adres aan een ander te geven is die persoon in staat om jouw Bitcoins te sturen – en visa versa. De unieke sleutel dient ter beveiliging en vormt een essentieel onderdeel van je pockets.

Mobiele pockets

Steeds meer cryptocurrency handelaren maken gebruik van een mobiele pockets op de smartphone. Deze wordt met identify aangeraden als je met relatief kleine bedragen werkt, need een mobiele pockets is wel minder veilig dan bijvoorbeeld een software program pockets op je laptop. Ten slotte heb je je telefoon altijd bij en je desktop niet. Dit is dus een voordeel, maar ook direct een nadeel. Bovendien worden PCs vaak voorzien van een betere virusscanner. De meest veilige methode is nog altijd de pockets, dit is een fysiek apparaat dat speciaal is ontwikkelt voor het beheren van cryptomunten. Voor beginnende investeerders is een mobiele pockets echter uitermate handig.

Verschillende telefoonfabrikanten hebben inmiddels een ingebouwde digitale portemonnee geïntroduceerd, oftewel een pockets. Zo lanceerde Samsung afgelopen jaar, gelijktijdig met de introductie van de Galaxy S10, de Blockchain Keystore. Maar Samsung is zeker niet de enige telefoonfabrikant die kansen ziet in de cryptomarkt.

Zo heeft LG haar eigen ThinQ Pockets in het leven geroepen, Apple heeft de Cryptokit gelanceerd en HTC, die behoorde tot de eerste fabrikanten die een blockchain telefoon uitbracht – deze toestellen vallen binnen de Exodus-serie. Veruit de meeste van deze ingebouwde wallets worden echter niet in Nederland ondersteunt. Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven voorhanden om toch je digitale valuta te kunnen beheren, de koers te bekijken en te kunnen handelen in cryptomunten by way of je smartphone.

Cryptomunten

Beschikbare apps en cryptocurrency platforms

By way of de Google Play retailer en de Apple App Retailer worden er tal van mobiele pockets apps aangeboden. Veel van deze applicaties zijn free of charge te downloaden, kijk wel altijd even naar de referenties om te zien welke app het meest betrouwbaar en veilig is. Een populaire app is bijvoorbeeld de Exodus Pockets – die zowel voor Android als iOS te downloaden is. Exodus is overigens ook te gebruiken als Desktop en pockets.

Daarnaast zijn er verschillende gerenommeerde handelsplatforms die je in staat stellen om te handelen in cryptovaluta. Één van de grootste cryptocurrency platforms in Europa is Satos. Voor rookies staan er duidelijke tutorials op de website en je hebt niet eens een account nodig. Met een pockets en een minimale inleg van €50 kun je direct aan de slag. Bij Sato kun je handelen in de meest gangbare cryptomunten: Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple.

Bitcoin is de oudste digitale munt en ook nog altijd de meest populaire in zijn soort. Dit is tevens de duurste munt. De actuele Bitcoin koers, maar natuurlijk ook die van de andere cryptomunten kun je eenvoudig in actual-time on-line inzien. Heb je eenmaal een pockets geïnstalleerd op je telefoon, dan kun je direct beginnen met het versturen en ontvangen van transacties. Dan relaxation je alleen nog te hopen dat de koers blijft stijgen…

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin Drops 5% To Start The Week

Bitcoin towards the background of greenback payments. alternate bitcoin for . fall of bitcoin. getty …

Publicly Listed Energy Firm Equinor Exploits Gas Flaring in North Dakota to Mine Bitcoin

Only in the near past, the agency Arcane Analysis just lately revealed quite a lot …

bbw sex