Bitcoin 2020 – wat kun je verwachten – Medemblik Actueel

Bitcoin explodeerde op het wereldtoneel in 2017 met een grote stijging die veel early adopters ’s nachts miljonairs maakte. De prijs van de bitcoin, die tot nu toe ongeveer 5% is gestegen in 2020 na een paar wisselende weken door het coronavirus, is het afgelopen jaar gedaald met ongeveer 50% ten opzichte van de hoogte van 2019. Als handelaren die gebruik maken van Bitcoin Code oog hebben voor het grootste kwantitatieve versoepeling programma dat ooit is ondernomen, zou de bitcoin in 2020 beter kunnen presteren dan de bredere markt met investeerders die hun greatest doen om winst te maken in deze onzekere markt. Hier zullen we je in dit artikel wat meer over laten zien!

Paniek op de aandelenmarkten

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gezien heerst er op dit second een hoop onzekerheid op de markten door het Coronavirus. “Economen hebben te maken met drie niveaus van onzekerheid” zegt UBS hoofdeconoom Paul Donovan. “Onzekerheid over het virus. Onzekerheid over de beleidsreactie. Onzekerheid over de economische reactie op het virus en het beleid. Veranderingen in een van die veranderingen veranderen de economische resultaten.” Donovan voegde eraan toe dat de laatste onderzoeken naar het consumenten gevoel moeten worden weggegooid. Consumenten zullen hun geld op een andere manier gaan besteden, zij zitten op dit second niet te wachten op aandelen die niets meer waard worden door een eventuele disaster.

De Bitcoin Halving 

Te midden van al deze onzekerheid blijft de roadmap van Bitcoin onveranderd met de langverwachte halvering in het verschiet. Volgende maand zal het aantal bitcoin dat beloond wordt aan degenen die het bitcoin netwerk onderhouden, ook wel bekend als miners, voor de derde keer gehalveerd worden. Hierdoor zou het aantal bitcoin per blok van 12,5 naar 6,25 dalen. De halvering van de bitcoin zal ongeveer eens in de vier jaar worden voortgezet totdat de maximale voorraad van 21 miljoen bitcoins door het netwerk is gegenereerd – iets wat naar verwachting pas ver in de volgende eeuw zal gebeuren.

“Bitcoin is het afgelopen jaar en het laatste decennium veruit het greatest presterende product geweest. Met al het geld dat op dit second in het systeem wordt geïnjecteerd en de komende halvering, zie ik geen enkele reden waarom het niet zou blijven presteren”, zegt Mati Greenspan, de oprichter van de financiële adviesorganisatie Quantum Economics.

Komt er een stijging aan? 

Terwijl de bitcoin sector zich schrap zet voor een aanbodschok, zetten centrale banken en overheden de gelddrukkerijen op scherp. “Veel mensen zijn ervan overtuigd dat alle geldcreatie van de Fed zal leiden tot greenback inflatie. Hierdoor zullen mensen vluchten naar Bitcoin en goud,” zei financiële auteur en handels veteraan Glen Goodman. De president van de VS, Donald Trump, heeft het vierde hulppakket voor het coronavirus in een moist opgenomen. Dit pakket zal kleine bedrijven en de gezondheidszorg helpen om 484 miljard greenback te verdienen. De aandelen op Wall Road zijn licht gestegen nadat Trump het laatste stimuleringspakket heeft ondertekend, waarin ze hun verliezen voor de week weer goed maken.

“De aandelen zijn aan het einde van een tienjarige bull markten gekomen, het vaste inkomen staat onder druk en we hebben de ineenstorting van de prijs van een aantal belangrijke grondstoffen gezien, dus met de niveaus van kwantitatieve versoepeling die in de markten komen zouden we hopen een gestage opbouw te zien in de prijs van de bitcoin tot het einde van het jaar,” zei Marcus Swanepoel, president van de in Londen gevestigde bitcoin en crypto forex trade Luno. “In de afgelopen vijf jaar heeft de bitcoin het constant beter gedaan dan de meeste andere belangrijke activaklassen, dus het is zeer waarschijnlijk dat deze development zich zal voortzetten. Vooral met de toegenomen kwetsbaarheid van het bestaande financiële systeem dat we in de afgelopen maanden hebben gezien”.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin Drops 5% To Start The Week

Bitcoin towards the background of greenback payments. alternate bitcoin for . fall of bitcoin. getty …

Publicly Listed Energy Firm Equinor Exploits Gas Flaring in North Dakota to Mine Bitcoin

Only in the near past, the agency Arcane Analysis just lately revealed quite a lot …

bbw sex