Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Gevarenzone! Let op de $9.000 en de $9.200 – Crypto Insiders

Goedemorgen! We gooien er weer even een freebie uit, need het zijn toch wel spannende tijden op het second!

Vandaag even een reminder omtrent de gevarenzone die we nu hebben en de gelijkenis aan een eerdere structuur. Vanaf deze zone zouden we kunnen wegzakken als we niet op korte termijn afrekenen met die $9.000 en $9.200. Weet de koers van bitcoin hierboven te komen, dan ben ik de zorgen voorlopig kwijt, maar tot die tijd blijf ik de markt nauwlettend in de gaten houden. Op de 12 uur zouden we idealiter binnen een dag moeten doorpakken omhoog om de bearish divergence te invalideren. Mochten we assist vinden boven of rond de $eight.300 dan is er nog niets aan de hand.

Mochten we verder wegzakken en zonder bullish signalen naar de $7.800 zakken, dan zouden we een eind verder kunnen gaan. Zover is het nog niet, maar heb je nog geen winst gepakt op de rit omhoog, dan is deze zone zeker een aanrader zoals ook gister gemeld.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer free of charge video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!

Met Michiel en ons meekletsen? Be a part of dan ons free of charge discussiekanaal op Telegram!

telegram180Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content material. Denk aan koersupdates, buying and selling alerts, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Something-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen free of charge! Bekijk hieronder een voorproefje:Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

About Tom Greenly

Check Also

Timers’ Ongoing IPM Presale Will Help Tackle Challenges of the Next Industrial Revolution

For the first time in historical past, a human’s intrinsic ‘time worth’ is getting used …

Bitcoin Surges 7% This Week — Future Implications

Businessman opening his shirt and exhibiting his chest, double publicity with metropolis scape. getty This …

bbw sex