Bitcoin whale verplaatst 5.000 BTC naar Poloniex cryptocurrency exchange, dump aanstaande? – Crypto Insiders

Een bitcoin (BTC) whale verplaatste onlangs 5.000 BTC (ongeveer $40 miljoen) naar het cryptocurrency alternate Poloniex, iets wat zorgen werkt bij zowel handelaren als analisten.

Whales hebben altijd een belangrijke rol gespeeld bij het dicteren van de prijsactie van de grootste cryptocurrency. Veel crypto-analisten en handelaren houden acties van whales nauw in de gaten om de toekomstige koers van bitcoin te voorspellen. Over het algemeen suggereert de verplaatsing van grote hoeveelheden crypto richting een alternate dat er een dump zal plaatsvinden. Wanneer iemand zulke grote hoeveelheden verkoopt op een alternate, zorgt dat ervoor dat de prijs naar beneden wordt gedrukt, en het marktsentiment weer in handen kan komen van de bears en een negatief prijsverloop tot gevolg heeft.

Hoewel 5.000 bitcoin wellicht niet extreem veel is, vooral in vergelijking met de alternate Huobi die latest nog een instroom van 1 miljard greenback aan bitcoin zag, trekt de transactie toch flink wat aandacht. Dit komt voornamelijk omdat de dagelijkse instroom bij Poloniex relatief laag is vanwege de langdurige consolidatie van de prijs van bitcoin. Het bedrag dat verplaatst is door een onbekende entiteit was gelijk honderd keer de dagelijkse instroom van Poloniex. Token Analyst vermoedt dat Poloniex mogelijk met haar fondsen schuift om het handelsvolume kunstmatig omhoog te drijven. Het zou niet de eerste keer zijn dat dit gebeurt in de crypto-industrie; in 2019 zijn er namelijk al meerdere handelsplatformen betrapt op dit feit.

Wat denk jij van bovenstaand verhaal? Laat het ons weten in ons free of charge discussiekanaal op Telegram!

Van tijd tot tijd delen we free of charge videocontent op YouTube! Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!

About Tom Greenly

Check Also

The quest to liberate $300,000 of bitcoin from an old ZIP file

Getty Photos In October, Michael Keep obtained a bizarre message on LinkedIn. A complete stranger …

Reports Claim UK’s Financial Conduct Authority ‘Pressurized’ to Remove Onecoin Scam Warning

A latest episode of the favored BBC Sounds podcast the “Lacking Cryptoqueen” has proven the …

bbw sex