Tech 4 dec 2019 Deze trends zien we voor de Bitcoin in 2020 – Want

Investeerders kijken natuurlijk altijd vooruit. De Bitcoin zal ook in 2020 onderwerp van discussie blijven. Hoewel de munt momenteel in mineur is, twijfelen analisten er niet aan dat 2020 ook weer een belangrijk jaar zal zijn. Deze trends kun je voor de Bitcoin en andere cryptomunten verwachten.

Uiteraard kun je veel trends benoemen en ‘voorziet’ males vaak dingen die achteraf meer fictie dan feit zijn. Toch zijn er ook meer objectieve trends die de koers van de Bitcoin in 2020 zullen bepalen.

Bitcoin halving

Nu de verwachte Bitcoin halving in 2020 steeds dichterbij komt nemen de speculaties toe. De Bitcoin halving is het halveren van de beloning die miners krijgen voor het goedkeuren van blokken op de Bitcoin-blockchain. In het Whitepaper is door Satoshi Nakamoto vastgelegd dat de beloning van miners periodiek wordt gehalveerd. Bij eerdere halvings zag males dat de koers in het voorafgaande half jaar steeds snel steeg. Nu in april 2020 de volgende halving gepland is verwacht males dat de pattern zich zal herhalen. Aangezien het half jaar inmiddels is ingegaan, maar de koers nog niet juichend naar nieuwe information stijgt vraagt males zich af wat de invloed van de Bitcoin halving in 2020 zal zijn. Speculaties zijn er te over.

Crypto in combinatie met…

Internet als bij de vooruitblikken op 2019 gaat males ervan uit dat ook de combinatie van cryptomunten in combinatie met fintech en gaming steeds belangrijker gaat worden. Dat de Blockchain-industrie de zakelijke markt enorm vooruit kan helpen bewijst het succes dat Ripple bij de banken heeft. Ook zien we hoe de koers van VeChain direct positief reageert zodra Microsoft een sport op hun blockchain lanceert. We zijn dan ook benieuwd welke innovatieve oplossingen de blockchain en cryptomunten voor 2020 zullen brengen en de invloed die dit heeft op de koersen.

De rol van overheden bij Bitcoin

In het algemeen hebben overheden de Bitcoin lang genegeerd. Inmiddels is er door onder andere Mission Libra meer interesse. De tendens lijkt dat centrale overheden eigen cryptomunten op de markt gaan brengen. Of dat positief zal zijn is nog de vraag. Wanneer we bijvoorbeeld zien hoe China na een liefdesverklaring aan de Blockchain de hele crypto-industrie op de korrel nam ten faveure van de komende munt van hun eigen Centrale Financial institution maakt dat huiverig. Zeker omdat het impact op de koers van de Bitcoin na-ijlt. Aan de andere kant helpen reguliere overheden met eigen cryptomunten natuurlijk het proces van gewenning en person-circumstances. Kortom, genoeg redenen om ook in 2020 weer dagelijks cryptonieuws te brengen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de web site bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag free of charge in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de stay-koersen 24 uur per dag volgen als je actual-time op de hoogte wilt blijven.

 

Reageer op artikel:

Deze trends zien we voor de Bitcoin in 2020

About Tom Greenly

Check Also

Japanese Broker Monex Launches Crypto-Based CFDs With 2x Leverage

The Japanese on-line securities firm Monex has revealed the launch of cryptocurrency-based contract-for-difference (CFD) providers …

As Bitcoin’s Volatility Hits Historic Lows, Traders are Eyeing a Move to $13,000

All of Bitcoin’s latest volatility has occurred inside a comparatively tight buying and selling vary …

bbw sex