Bitcoin en Altcoins stijgen, maar hoe rendabel is Bitcoin nu echt? – Apparata

De stay koersen en de statistieken spreken duidelijke taal.

Sinds er volop geïnvesteerd wordt in Bitcoin en andere cryptomunten lijkt er een tweedeling te ontstaan. Sommige mensen zien de hele cryptomarkt als gebakken lucht of irrelevant en andere mensen denken het nieuwe goud gevonden te hebben. Wellicht weten we pas over langere tijd hoe de vlag er feitelijk voor hangt, maar voor nu spreken de cijfers boekdelen. Om de speculatie wat weg te halen en objectief te vergelijken heeft OnchainFX een vergelijker gelanceerd. Hierin kun je actual aflezen hoe groot het rendement op jouw investeringen was geweest als je een bepaalde periode had geïnvesteerd. Wanneer je op 25 november 2011 een Bitcoin had gekocht (voor toen $ 2,63) had je vandaag een rendement op jouw investering (ROI) van 285.585 % gehaald.

Ter vergelijk, een investering in een fonds met de belangrijkste Amerikaanse aandelen (S&P500) had je een rendement van ‘slechts’ 147% opgeleverd. Tot noch toe kunnen we er dus vanuit gaan dat als de Bitcoin windhandel zou zijn (wat ik betwijfel), het in ieder geval erg arduous waait. Sterker nog, ik kan mij geen andere legale investering met vergelijkbare rendementen voor de geest halen.

Ook vandaag was het, na een flinke correctie, weer een goede dag voor de Bitcoin en de belangrijkste cryptomunten. De stay koersen, die ik vandaag om 18.15 uur vastlegde, laten groene cijfers zien.

Zoals altijd speculeert males dat dit de eerste stap is van, maar dat is wellicht wel wat te voorbarig.

About Tom Greenly

Check Also

Shariah Council Permits Cryptocurrency Investing and Trading

The Shariah Advisory Council of Malaysia’s securities fee has suggested that it’s permissible to speculate …

Bitcoin Price Will Never Hit $0: Here’s Why

KEY POINTS Bitcoin advocate Alistair Milne positioned a large purchase order for Bitcoin at $zero.01 …

bbw sex