Artikel: UNICEF lanceert het Cryptocurrency fonds en accepteert donaties in Bitcoin en Ethereum – Meester Bitcoin

UNICEF, United Nations Worldwide Kids’s Emergency Fund, kan nu donaties van Bitcoin en Ethereum ontvangen en uitbetalen through het nieuw opgerichte UNICEF Cryptocurrency fonds.

“Dit is een nieuwe en spannende onderneming voor UNICEF,” zei Henrietta Fore, Government Director van UNICEF. Als digitale economieën en valuta’s de potentie hebben om het leven van komende generaties vorm te geven, is het belangrijk dat we de mogelijkheden die ze bieden onderzoeken. Daarom is de oprichting van ons Cryptocurrency fonds een belangrijke stap voorwaarts in humanitair en ontwikkelingswerk. 

De eerste bijdragen aan het UNICEF Cryptocurrency Fund zal worden ontvangen van de Ethereum Basis en zullen ten goede komen aan drie begunstigden van het UNICEF Innovation Fund – en een undertaking gecoördineerd door het GIGA-initiatief om scholen over de hele wereld met web te verbinden.

Aya Miyaguchi, uitvoerend directeur van de Ethereum Basis, zei in een keynote speech op het DevCon-evenement dat 100 ether, ter waarde van ongeveer $ 18.000 van zijn huidige prijs, through het nieuwe partnerschap naar de UNICEF is gestuurd. Dit systeem van decentralisatie biedt non-profitorganisaties het voordeel dat dure vergoedingen en tussenpersonen die van oudsher nodig zijn om grote hoeveelheden contant geld snel naar het buitenland te verplaatsen worden omzeild, waardoor het geld direct bij de juiste mensen terecht komt. Voor hulporganisaties maken cryptocurrencies het volgen van donaties eenvoudiger en kunnen donoren zien hoe hun geld wordt gebruikt.

Volg Meester Bitcoin op Telegram voor unieke content material, nieuws, blogs, marktupdates, polls, ideas en nog veel meer! Het aanmelden is geheel free of charge en voor iedereen toegankelijk.

Naar de Meester Bitcoin Telegram

 

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum prijs beweegt zijwaarts en gaat op zoek naar vierde muur met hoog handelsvolume – BTC Nieuws

Het wil maar niet vlotten met de koers van Ethereum. De cryptocurrency blijft maar rond …

Ethereum 2.0 zal de koers enorm laten stijgen – Newsbit.nl

Hoewel Ethereum 2.0 nog steeds niet klaar is, laten drie belangrijke statistieken zien dat gebruikers …

bbw sex