'Bitcoin-koers is hoog en ontzettend saai'De Nederlandsche Financial institution gaat nieuwe regels invoeren voor de cryptowereld. Wilson Boldewijn praat erover met ‘Misss Bitcoin’ Madelon Vos. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Web site:
Fb:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

About beheer

Check Also

My BITCOIN 2020 Prediction! Danger Ahead or Epic Pump?

Will 2020 be the yr of the Bitcoin? Is BTC about to actually moon? Arguments …

HUGE BITCOIN MOVE COMING!!!!! | DEEP FINANCIAL CRISIS IMMINENT!

🔥3Commas: 🔥 Bitcoin Technical Evaluation & Bitcoin Information As we speak: I am going to …

26 comments

 1. Laat die mensen in de zorg bitecons verdienen dan zijn de problemen op gelost de staat moet gebruik maken van bitecon

 2. Great video and great info…Bitcoin is trading above $10500 and Former Wall Street executive and current blockchain researcher Tony Vays said The uptrend in the market is helping the coin to recover tremendously. And he advices traders who were suffering from the heavy drop to earn profit trading with Wes Harris Signals. I wa s able to earn 4^BTC trading with 0.8Btc*. With Wes’s Signal. His signals are accurate and I was able to recover my lost. I recommend Wes to every trader out here to take advantage of his trading program. you can reach him on *Telegram==>@WESHARRIS and thank me later.

 3. Ik heb flippo's, gelden die nieuwe regels daar ook voor?

  En voor de zworkies, het in-game geld?

 4. ik kijk even in mn galzen bol. . . die laat zien dat er helemaal geen recessie aankomt binnen 6 tot 12 maanden.

 5. Bitcoin kopen/verkopen is simpel en op te zetten in 5 minuten met een hardware wallet… Maarja mensen vonden tan codes ook ingewikkeld in het begin. En een analist die cursussen verkoopt om grafieken te lezen is nooit zuivere koek…

 6. Haha in de reacties allemaal boze mensen die de boot hebben gemist. Als je terugkijkt de afgelopen 10 jaar met bitcoin en waar de prijs nu staat dan is het een simpele rekensom waar die over een paar jaar staat. Dus wees er snel bij nu is het nog een koopje.

 7. Ik heb dit kind nergens een trade zien posten, behalve een paar vage lijntjes die ze al maanden gebruikt, maar wel een cursus voor 200 piek verkopen, typisch geval van stuurlui aan de wal.

 8. Crypto is een project van de Illuminatie en de Bilderberggroep

 9. Ontzettend leuk dat ik weer langs mocht komen!! ✨??‍♀️

 10. Ah een driehoek-patroon, dan gaat de koers omhoog of omlaag. Wat een geniale analyse.

 11. Volgens mij gaat ie omlaag

 12. Goed gedaan madelon. Trek je maar nix aan van die azijnpissers. Laten we over 5 jaar maar eens kijken wie gelijk heeft gekregen

 13. Wie denkt de Nederlandse bank wel dat ze zijn? Ze doen precies waarvoor Bitcoin bedacht is. Geen banken invloed, geen overheids inmenging meer. En en ondertussen bij het Nederlandse filiaal van de Rockefeller bank, DNB:

  'He wacht effe jongens, het volk krijgt teveel financiele vrijheid, we verliezen de grip op ze. Reguleren die hap, schijt aan Satoshi's whitepaper en we slepen dat eeuwige terroristenverzinsel er wel weer bij, dat slikken ze als zoete koek elke keer al we hun vrijheid beperken. Domkoppen. '

  So called terroristenklieks en drugs kartels doen gewoon zaken met normale banken die daarna om de zoveel tijd een boete van een paar miljoenmiljard dollar moeten betalen, wat voor hun een misgelopen weekomzet betekent en beloven beterschap, gaan gewoon door en lachend in afwachting voor de volgende rechtszaak. Check dirty money op netflix. Die lui hebben helemaal geen bitcoins nodig. En in t slechtste geval gaan ze ipv die bank gewoon even langs bij de Clinton Foundation. Altijd bereid wat financieel bewijsmateriaal weg te werken. Als t echt moet, by all means necessary. Zie pentagon 11-9-2001.

 14. Ben ik de enige die deze gast echt niet kan uitstaan??

 15. Nederland en Crypto! Bitcoin naar de maan!

 16. Huge crash before the huge launch??‍♂️