Bitcoin en Ethereum prijs Crashen. Wanneer kun je weer Kopen? – Newsbit.nl

De Bitcoin prijs is gisteravond rond 20:00 plotseling met zo’n $600 greenback naar beneden gevallen. De koersen van de belangrijke altcoins als Ethereum kleuren donkerrood.


Bitcoin (BTC) Crasht met 6,5 procent

Gisteravond is de Bitcoin prijs, in de loop van 1 uur, van $10.260 naar $9680 greenback. Even leek de munt wat te herstellen, maar vandaag zien we dat BTC het zwaar heeft om er boven op te komen.

Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $9494 greenback. Dat terwijl de BTC koers 24 uur geleden nog rond de $10.155 lag. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 6.5 procent is gedaald.

 

BTC/USD

three dagen geleden schreef Analist Thijs al in een artikel dat het tijd werd voor Bitcoin om een richting te kiezen. Vandaag zien we dat BTC de weg naar onder is ingeslagen.

Thijs vertelde dat de meest logische optie een beweging naar beneden was. Het quantity nam af en er waren veel rejection candles te zien. Volgens de analist is de zone van $9435-$8823 een goede plek om purchase orders te zetten. Hier ligt namelijk een goede ondersteuning.

 


Ethereum koers crasht met 9 procent

Ook de Ethereum koers is gisteravond flink onderuit gegaan. De prijs daalde in een uur tijd van $188 greenback tot $173 greenback. Ook ETH heeft vandaag nog geen herstel vertoont. Op het second van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $170 greenback. Dat betekent dat de koers in 24 uur tijd met zo’n 9 procent is gedaald.

 

Ethereum crasht 9 procent
ETH/USD

Ook voor ETH gaf analist Thijs three dagen geleden aan dat de grafiek er niet al te finest uit zag. Vandaag zien we dat ETH inderdaad door de assist zone van $178 – $183 greenback is gezakt. Dat is een slecht teken waardoor het verstandig is even te wachten met het kopen van ETH tokens. Thijs geeft aan dat het interessant wordt om purchase orders te plaatsen bij de volgende assist zone van $151 – $159 greenback.

 

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin, Ethereum en Litecoin reageren heftig op beslissing over rente Fed – BTC Nieuws

Heftig! Gisterenavond om 22:00 uur Nederlandse tijd steeg de bitcoin koers plotseling met ruim 15 …

Wordt de Ethereum crash veroorzaakt door dumpende whales? – Newsbit.nl

Een spectaculaire klim zorgde de afgelopen maand ervoor dat Ethereum een hoogtepunt van $286 aan …