PrimeXBT komt met Crypto Fund Management voor op handelsplatform – Bitcoin Magazine NL

PrimeXBT, een handelsplatform dat op bitcoin is gebaseerd, biedt handel aan in onder andere crypto, foreign exchange, commodities en andere activa. Vandaag is er een preview gepresenteerd van een uniek en nieuw product: de Fund Management Module. Dit is in samenwerking met Covesting ontwikkeld. De launch staat voor de deur en deze preview is het start van een mijlpaal die beide partijen bereiken.

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

Covesting Fund Management Module op PrimeXBT

Covesting en PrimeXBT zijn een samenwerking aangegaan om het handelsplatform te verbeteren. De technologie die Covesting heeft ontwikkeld, is samen met het handelsplatform van PrimeXBT onder een dak gebracht. Merchants kunnen nu instruments gebruiken om het portfolio beter in kaart te brengen en zo potentieel van de investeringen te vergroten.

Het idea van Fund Management is ontwikkeld tot een peer-to-peer asset administration module. Options van deze module helpen om het margin platform zo goed mogelijk te gebruiken. Denk aan de instellingen voor de lengthy of brief posities en opties zoals het handelen met hefbomen kunnen met de software worden verbeterd. De markt zal door deze instruments beter en volwassener worden. Handelaren met minder ervaring hebben gelijke kansen om succes te behalen.

De module van Covesting was initieel gemaakt voor cryptocurrencies. Het wordt echter ook ondersteund voor andere belongings op PrimeXBT. Door deze variëteit aan activa te combineren met de buying and selling instruments is het de bedoeling dat het platform een ‘one-cease vacation spot’ wordt voor de gehele financiële markt. Zowel de digitale en traditionele markten zouden niet meer van dit platform hoeven te gaan.

Hoe werkt deze module?

Met de module kunnen merchants vanuit de hele wereld een ‘fund supervisor’ worden door een fonds voor anderen samen te stellen en hierin te investeren. Deze managers ontvangen dan een klein beetje van de winst die er met deze fondsen wordt behaald. Deze winst komt van de investeerders vandaan die kleine beetjes aan kosten maken, de zogenoemde succes charges. De merchants die met regelmaat laten zien goede strategieën te hebben, worden geboost in de publieke ranglijsten. Investeerders kunnen de prestaties van alle managers in een overzichtelijke metric bekijken. Hierdoor kun je je eigen fund kiezen, gebaseerd op je eigen voorkeuren, stijlen en risico’s.

Managers

Deze managers worden aangemoedigd om de achterban steeds groter te maken. Zij pakken immers ook stukjes aan vergoedingen mee van de winst die deze achterban maakt. Het promoten van eigen fondsen kan through blogs, fora maar ook through social media.

Samengevat komt het dus neer op het volgende:

 • Maak een eigen fonds en beheer deze als ‘fund supervisor’
 • Zorg voor volgers van jouw fonds en enhance je eigen efficiency score
 • Haal met deze groeiende score nieuwe investeerders en handelaren in huis die jouw fondsen gaan gebruiken
 • Zorg ervoor dat deze mensen als maar meer gaan handelen
 • Verdien aan de success charges van deze handelaren en de winnende strategieën

Je kunt overigens ook een privé account maken om hiermee dingen te testen zonder dat je publieke rating hier door wordt beïnvloed.

Investeerders

Tot zo ver het verhaal vanuit de kant van de managers. Als investeerder kun je dus de adviezen van deze managers volgen. Als investeerder kun je informatie vinden over deze personen, hun prestaties en de berekende ROI (Return On Funding). Ook het aantal andere mede-investeerders, de drawdown ratio en de datum dat het fonds is gemaakt kan je hier vinden.

Zodra jij een (in jouw ogen) geschikt fonds hebt gevonden, kun je aangeven hoeveel je hierin wilt investeren. In je portfolio kun je actual-time kijken hoe het er met je fonds voor staat. Je kunt je investering ook volledig terug laten zetten naar het soort inleg waarmee je deze investering hebt gedaan. Voor jou komt het samengevat neer op de volgende stappen:

 • Onderzoek de verschillende fondsen door de ranglijsten af te struinen
 • Investeer in de volgens jou ‘topfondsen’ waarin jij potentie ziet
 • Investeer je tijd in het onderzoeken van andere markten, je hoeft niet meer ijverig je eigen portfolio te bekijken
 • Laat de professional’s voor jou handelen, maak je geen zorgen over je trades en geniet van het inkomen.

De managers kunnen nooit bij jouw kapitaal komen. Dat blijft te allen tijde in je eigen beheer.

Handelen in verschillende activa

Het is de eerste keer dat dit soort peer-to-peer administration modules in de cryptomarkt worden geïntroduceerd. Deze module van Covesting sluit good aan bij het platform van PrimeXBT. Gedurende het afgelopen jaar zijn er op PrimeXBT steeds meer activa aangeboden. Naast Bitcoin, worden ook paren aangeboden in ETH/BTC, LTC/BTC, EOS/BTC en XRP/BTC. Daardoor kun je dus ook posities innemen in munten die geen directe correlatie hebben met de prijs van de Bitcoin.

Naast deze digitale belongings zijn 18 van de meest gebruikte foreign exchange paren beschikbaar. Ook commodities, indici en goud of zilver kun je op het platform tegenkomen. Het is dus heel goed mogelijk om een heel divers fonds op te stellen en hiermee je risicomanagement en strategieën zorgvuldig af te stemmen. Verder kun je met het platform:

 • Handelen met hefboom tot 100x (en voor Foreign exchange en commodities zelfs tot 500x)
 • Tegelijkertijd lengthy en brief posities plaatsen
 • Een eigen interface instellen door middel van verschillende widgets
 • Acht verschillende typen orders plaatsen (zoals onder andere de OCO, One-Cancels-the-Different orders)
 • Gebruik maken van software program om meerdere koersen tegelijk te plotten
 • Een stabiele en betrouwbare handelsmachine gebruiken, die bestand is tegen een hoog handelsvolume
 • Gebruik maken van een referral programma, dat bestaat uit meerdere ranges

Mijlpaal voor Covesting en PrimeXBT

PrimeXBT is het snelst groeiende handelsplatform van 2019 gebleken. Het quantity en aantal geregistreerde gebruikers groeit elke dag. Er is geen KYC-process nodig om te beginnen. Je kunt je portfolio en je posities beheren met je computer maar ook voor Android en iOS apparaten zijn er mobiele applicaties beschikbaar.

Over Covesting

Covesting is een mondiaal fin-techbedrijf dat door de voormalig handelaren van de Saxo Financial institution is opgericht. Het is geregistreerd in Gibraltar en het levert de infrastructuur voor handelsplatformen in cryptocurrencies. Dan hebben we het over gelicenseerde digital belongings exchanges, copy-buying and selling platformen, aggregated order books en gateways voor fiatgeld naar cryptomunten. Alles voldoet aan de eisen die zijn opgesteld om te voldoen aan Europese regulaties.

Over PrimeXBT

PrimeXBT is een fintech bedrijf dat in 2018 is opgericht. Het levert de infrastructuur voor de handel in alle eerder genoemde activa in de verschillende hefbomen. Ze bieden actual-time information van de markt en verschillende analyse instruments. Uiteraard bieden ze een veilige handelsomgeving waarin ze aan iedereen liquide en efficiënte handelsomgeving aanbieden.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

Bedankt voor het aanmelden

AvatarAvatar

About Tom Greenly

Check Also

European AML Directive Pushes Crypto Startup Bottle Pay Out of Business

Bottle Pay, a cryptocurrency funds supplier from the U.Okay., has introduced its choice to stop …

Billionaire Mark Cuban Has One Serious Problem With Bitcoin

<div _ngcontent-c17="" innerhtml=" Bitcoin has loads of issues. Whereas the world’s largest cryptocurrency has doubled …