Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000! – Bitcoin Magazine NL


Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

    • Bitcoin (BTC) weer boven $10.000. Altcoins kleuren ook groen
    • Op 22 juli opent Bakkt de deuren om het handelen in Bitcoin futures te testen
    • Samenvatting: Facebooks hoorzitting met het Amerikaanse Congres omtrent cryptocurrency Libra
    • Cryptocurrency trade Coinbase heeft nieuwe instruments toegevoegd op haar handelsplatform die beginnende cryptocurrency-handelaren moeten helpen betere keuzes te maken. Dat meldt de trade in een blogpost gepubliceerd op 18 juli.
    • Marktupdate coinmarketcap.com high 100

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben web als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als beginner ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, suggestions en developments op het gebied van cryptocurrency.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

Bedankt voor het aanmelden


BakktBinanceBitcoinBlockchainBTCcryptoFacebookFOMOFomo FlashfomoflashlibraTrump

About Tom Greenly

Check Also

The teenager who made millions on Bitcoin is staking it all on this obscure token

Erik Finman was 12 years outdated when he purchased $1,000 value of Bitcoin in the …

Het belang van Bitcoin en cryptomunten – Apparata

Wist je dat ze helemaal niet voor speculatie bedoeld zijn? De Bitcoin en andere cryptomunten …