Bitcoin (BTC) dipte tot de $6.600 | Vrijdagavondborrel met Fomo! – Bitcoin Magazine NL


Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Amazon heeft een belangrijk onderdeel van blockchain technologie gepatenteerd, zo blijkt uit dit openbare doc. In het patent is beschreven hoe cryptografische Merkle bushes gemaakt kunnen worden, als belangrijke bouwsteen voor een Proof-of-Work (PoW) protocol. Onder meer Bitcoin– en ethereum-netwerken gebruiken deze ‘hash bushes’ al om transacties van grote datasets te verifiëren. Ook cryptomunten als Litecoin, Monero en Dogecoin maken gebruik van PoW om transacties op hun netwerk te verifiëren.
  • De prijs van Bitcoin (BTC) is vanochtend om 5 uur ’s ochtends met bijna $700 greenback gedaald van $7.739 naar $7.097. Hij veerde terug naar $7.425 en handelt nu bij een prijs van $7.278. In de markt worden various verklaringen aangewezen voor de daling. De full high 10 staat in het rood. Ripple, Cardano en TRON dalen in dubbele cijfers.
  • Een current onderzoek van het Amerikaanse LendEDU concludeert dat Amerikanen niet zo geïnteresseerd zijn in de cryptocurrency-markt, maar wel uitkijken naar de stablecoin die wordt aangekondigd door Fb.
  • Replace van coinmarketcap high 100
 
bitcoin meester
 

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben internet als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als beginner ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, suggestions en developments op het gebied van cryptocurrency.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

BitcoinBlockchaincryptoFOMOFomo Flashfomoflashsica

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin (BTC) analyse: de strijd rond $10.000 is losgebarsten, wat volgt? – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) analyse – De markt is momenteel onrustig en zorgt voor een grote hoeveelheid …

Bitcoin History Part 15: Silk Road Is Born

Silk Road launched in February 2011 because the darknet’s first bitcoin-based market. Inside 4 months, …