Bitcoin rond $5100, Ethereum en Ripple wachten op nieuw signaal – Newsbit.nl

Vandaag, zondag 14 april, zien we dat de meeste cryptocurrencies vrij stabiel verhandelen. Bitcoin blijft rond de $5100 en ook Ethereum en Ripple wachten geduldig af op een nieuwe transfer van BTC.


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan by way of Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 


Bitcoin (BTC) stabiel rond $5100 greenback

Bitcoin verhandelt de afgelopen vier dagen vrij stabiel rond de $5100 greenback. Na een terugval consolideert de munt op een gezond niveau vlak boven de $5000 greenback grens.

Op het second van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $5102 greenback. 24 uur geleden lag de BTC koers rond de $5083 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met zero,25 procent is gestegen.

 

Bitcoin zit in een consolidatie fase en zal naar alle waarschijnlijkheid de aankomende week een nieuwe transfer gaan maken. Deze transfer, naar onder of naar boven, zal de lijnen uitstippelen voor de komende tijd.

Als de Bitcoin koers opnieuw terugvalt tot onder de $4800 greenback, dan is de kans groot dat de munt terugvalt richting de $4200 greenback. Aan de andere kant zou het een teken van sterkte zijn als de Bitcoin koers stijgt tot boven de $5400 greenback. Wij verwachten dan een snelle klim richting de $5800 greenback.

 


Ethereum (ETH) koers wacht op een nieuw signaal

Ook Ethereum, de grootste altcoin, blijft stabiel. De ETH prijs ligt sinds donderdag tussen de $163 en $165 greenback. Op het second van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $164.40 greenback. 1 dag geleden lag de prijs rond de $163,70 greenback. Dat betekent dus dat de koers nagenoeg onveranderd is gebleven vandaag.

Als we kijken naar de wekelijkse grafiek van Ethereum, dan zien we dat de munt veel prijsactie mee heeft gemaakt. Op zondag 7 april steeg de ETH koers naar $184 greenback. Echter, op donderdag 11 april verloor Ethereum al haar winsten en daalde de koers weer naar $162 greenback.

 

Ethereum ETH prijs

Ethereum lijkt de afgelopen dagen rustig af te wachten op een signaal die Bitcoin af gaat geven. Als BTC de weg naar boven in slaat verwachten we dat ETH zal volgen. Een koersstijging richting de $185 greenback ligt dan in de lijn der verwachtingen.

 


Ripple (XRP) verliest eight% in 7 dagen tijd

Ook Ripple, de op 1 na grootste altcoin, ziet de afgelopen dagen een stabiel koersverloop. Op het second van schrijven ligt de Ripple prijs rond de $zero,326 greenback. 24 uur geleden lag de XRP prijs rond de $zero,327 greenback. Dat betekent dat de koers met zero,30% is gedaald vandaag.

 

Ripple XRP prijs

Als we kijken naar de wekelijkse grafiek, dan zien we dat Ripple een verlies van meer dan eight procent heeft geleden. Het zou een goed teken zijn als de Ripple koers tot boven de $zero,35 greenback stijgt. Aan de andere kant zou het een teken van zwakte zijn als de munt onder de $zero,32 zakt. De koers zou dan terug kunnen zakkten tot $zero,28 greenback.

 


Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.

About Tom Greenly

Check Also

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020 – Bitcoin Magazine NL

De Ethereum Basis geeft meer particulars vrij over Ethereum 2.0, de overstap van een Proof-of-Work …