Bitcoin, Ethereum, Ripple en andere Crypto’s DALEN – Newsbit.nl

Na een goede periode waarin het leek dat de belangrijke crypto’s weer een stapje vooruit zouden zetten blijkt vandaag het tegendeel waar. De cryptocurrency koersen dalen vandaag, maar tot waar?


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan by way of Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 


Bitcoin prijs daalt naar $5200 greenback

Als we kijken naar de Bitcoin prijs dan is er vandaag eigenlijk niet zo heel veel aan de hand. We zien slechts een lichte daling ten opzichte van gisteren. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $5200 greenback. 24 uur geleden lag de BTC prijs rond de $5257 greenback. Dat betekent dat de Bitcoin koers vandaag met een kleine 1 procent is gedaald.

 

Bitcoin heeft woensdag avond geprobeerd door te stoten richting de $5700 greenback. De prijs steeg rond 22:15 ’s avonds naar $5400 greenback. Helaas heeft de munt dit niet kunnen vasthouden en is de prijs teruggezakt naar het huidige niveau van $5200 greenback.

Zoals we in onze prijsanalyse schreven was een kleine correctie te verwachten. Wel is het van belang dat BTC snel steun vindt anders is het mogelijk dat de munt terugzakt naar $4800 greenback. Als er wel steun gevonden wordt verwachten we een nieuwe gooi richting de $5700 greenback.

 


Ethereum (ETH) daalt met 6,7 procent

De grootste altcoin, Ethereum, heeft het vandaag een stuk zwaarder. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $168 greenback. 24 uur geleden lag de Ethereum prijs nog rond de $180,three greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met 6,7 procent is gedaald.

 

Ethereum prijs daalt

In onze prijsanalyse schreven we dat we verwachtten dat de ETH prijs richting de $220 greenback zou stijgen. Ook schreven we dat een koersdaling tot onder de $167 greenback deze voorspelling teniet zou doen. Met het huidige prijsniveau is het dan ook opletten geblazen. De Ethereum prijs ligt tegen een kritieke ondersteuningsgrens aan. Als ETH door de $167 heen zakt is het waarschijnlijk dat de prijs daalt tot $150 greenback.

 


Ripple (XRP) prijs daalt met 5.1 procent

Ook Ripple ziet haar koers vandaag onderuit gaan. Op het second van schrijven ligt de XRP prijs rond de $zero,336 greenback. 24 uur geleden lag de Ripple koers nog rond de $zero,357 greenback. Dat betekent dat de prijs vandaag met 5.1 procent is gedaald.

 

ripple prijs daalt

In onze prijsanalyse gaven we aan dat de $zero,35 greenback een belangrijke grens was om in de gaten te houden. Hier is XRP doorheen gezakt waardoor de munt kan dalen tot $zero,33 greenback. Hier ligt een volgende belangrijke ondersteuningsgrens. Als Ripple ook hier doorheen zakt is het waarschijnlijk dat de prijs terugzakt richting de $zero,30 greenback.

 

About Tom Greenly

Check Also

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020 – Bitcoin Magazine NL

De Ethereum Basis geeft meer particulars vrij over Ethereum 2.0, de overstap van een Proof-of-Work …