Bitcoin (฿)-symbool eerste valuta op Google-toetsenbord – Bitcoin Magazine NL


Cryptocurrency komt langzaam steeds vaker in ons dagelijks leven voor. Nu weer met de toevoeging van het Bitcoin-symbool op het Google Keyboard. Een liefhebber van Bitcoin heeft op Twitter het onderstaande afbeelding gedeeld met de crypto-neighborhood. Het is een klein symbool, maar heeft in potentie veel affect op de adoptie van bitcoin en andere cryptocurrencies.

 

 

 

 

Bitcoin (฿)-symbool op Google-toetsenbord

Dit is zeker een overwinning voor de Bitcoin – en crypto-neighborhood. Het Bitcoin-symbool kan by way of de smartphone voor meer adoptie gaan zorgen. Het symbool is is het eerste in de valutastrook en het dichtst bij de linker vinger. Het is echter alleen voor iOS, vreemd genoeg nog niet op Android.

Lees ook – Tim Draper: “Over 5 jaar rekenen we alleen nog maar af in cryptocurrencies”

 
bitcoin meester
 

Geen Thaise Baht

Er is een beetje verwarring geweest als het Thailands valuta-Baht is, maar het is duidelijk dat het niet is zoals een Redditor verder uitlegt, Baht heeft een enkele regel die door de hele B gaat zoals deze ฿.

De inspanningen om het Bitcoin Unicode-symbool te krijgen dateren al van 2011. Het voorstel hiervoor was ingediend door een techblogger Ken Shirriff. Deze is in aanmerking genomen door het Consortium in tegenstelling tot zijn eerdere voorstel van Sander van Galoven, dat door de organisatie werd afgewezen.

crypto kopen 

About Tom Greenly

Check Also

3 key Observations as the Bitcoin Bull Run Continues Unabated

Now that the Bitcoin value has gone on an absolute tear, it will likely be …

Bitcoin stijgt door en zit op $12.600. BTC dominantie 62% – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) blijft maar gaan. Op het second van schrijven kun je één BTC voor …