Opgelet: Ethereum lijkt klaar voor een Enorme Koersstijging – Newsbit.nl

Zoals we gisteren in een prijsupdate schreven presteert Ethereum de afgelopen weken goed. Vandaag lijkt de munt klaar te zijn om een flinke stap vooruit te maken. Benieuwd? Lees dit artikel.


Ethereum (ETH) is opmars gestart

De Ethereum koers vertoont al een tijdje positieve tekenen. Deze ochtend zien we dat de grootste altcoin klaar is voor een enorme prijsstijging. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum rond de $129 greenback. 24 uur gelden lag de ETH koers nog rond de $123 greenback. Dat betekent dat de prijs vandaag met zo’n four,four procent is gestegen.

Gisteren schreven we dat een koersstijging tot boven de $130 greenback grens een teken van sterkte zou zijn. Het lijkt erop dat ETH deze grens spoedig gaat doorbreken. Dit kan zorgen voor een enorme prijsstijging richting de $150 greenback.

 

De voortekenen lijken er dus goed uit te zien voor de grootste altcoin. Na deze prijsstijging lijkt ETH, XRP definiteif afgeschud te hebben. Ben je van plan Ethereum te kopen? Dan is het wel verstandig een strakke stoploss aan te houden. Een eerste goal die wij aanhouden is $140 greenback. Goal 2 is $150 greenback.

 

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin (BTC) update: gaan altcoins eerst stijgen door ‘bullflag’ ethereum? – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) replace door Martijn – Op het second van schrijven heeft bitcoin (BTC) wederom …

‘Ubisoft gaat testen met ethereum (ETH) blockchain’ – Bitcoin Magazine NL

Recreation-ontwikkelaar Ubisoft, bekend van video games zoals Murderer’s Creed en Far Cry ontwikkelt naar verluidt …