Bitcoin (BTC) koers weekanalyse: the battle continues – Crypto Insiders

De week is alweer voorbij en de koers hangt nog precise onder de 50 ema (afbeelding 1). De afgelopen week is er vrijwel niets gebeurd. Het quantity droog op en de koers schommelde precise onder de $three.700 op Bitfinex. In de afgelopen maanden maakten we keer op keer een scherpe daling mee na dit soort momenten en hoewel de kans uitermate aanwezig is dat dit weer gebeurt geef ik de koers van bitcoin (BTC) toch het voordeel van de twijfel. Er is een sterke case te maken voor het idee dat we een daling gaan meemaken de komende weken en wellicht een nieuw dieptepunt maar toch denk ik dat de huidige bull flag formatie op de dagelijkse grafiek de overhand zal krijgen.

wekelijkse_bitcoin_BTC_analyse_david_the_battle_continues_afbeelding1Afbeelding 1: dagelijkse grafiek bitcoin met 50 dagen EMA

In bovenstaande grafiek is duidelijk te zien hoe de koers schuurt tegen de 50 ema maar ook hoe een bull flag formatie zich heeft gevormd. Deze bull flag dient overigens wel spoedig uit te breken naar boven, need hoe langer dit op zich laat wachten des te meer de kracht van deze formatie zal afnemen.

Vanuit een commerce perspectief is dit eigenlijk een vrij goede positie om brief te gaan. De koers heeft namelijk internet een flinke sprong gemaakt en de kracht is uit deze korte rally en de koers ligt tevens tegen een sterke weerstand. Een bekend gezegde is “promote resistance and purchase help” en dat is logisch need veelal wordt een sterke weerstand of help niveau niet zomaar gebroken. Met identify deze situatie zorgt voor een goede brief positie omdat de cease-loss zeer goed kan worden gedefinieerd (internet boven de 50 ema) en een eerste revenue goal zich rond de $three.500 zou begeven. Desalniettemin geloof ik, zoals ik al eerder zei, dat we naar boven zullen uitbreken. Na maanden van neergang is de markt toe aan wat positiviteit en een break door de 50 ema is haast onvermijdelijk in mijn optiek. De koers is zo dichtbij en uit persoonlijke ervaring merk ik dat de koers vaak (al is het maar voor even) toch de bovenkant van een dergelijke weerstand zal verkennen. Aangezien dit niveau een uitstekende positie is om brief te gaan is dat dus niet een goede plek om lengthy te gaan. Ongeacht het feit dat ik denk dat we de vorige koerssprong nog even zullen voortzetten is het op geen enkele manier te verantwoorden om op dit niveau lengthy te gaan. Een lengthy positie zou kunnen worden geopend internet boven de 50 ema need, zoals we vaak zien, verandert weerstand in help nadat het succesvol wordt gebroken. Ik ben inmiddels een aantal weken geleden (zoals ik eerder al beschreef) lengthy gegaan toen we ons in mijn optiek op help bevonden. Vanuit die positie is het verstandig deze positie aan te houden, maar zelf zou ik hem nooit op dit niveau openen. Nadat we weer een week van stilstand hebben meegemaakt verwacht ik deze week weer meer actie. Ik hoop het in ieder geval wel en we zullen dan weten of de 50 ema is verpletterd of dat deze muur toch te sterk was. Tot volgende week!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter.

Vorig artikelApple ontwikkelt blockchain-richtlijnen tegen ‘conflictmineralen’
Volgend artikelSpot een fiets, krijg bitcoins voor niets!

About Tom Greenly

Check Also

Latin America and Turkey Have the Most Cryptocurrency Users, Poll Shows

Cryptocurrency utilization has been increasing globally and a brand new survey confirms that pattern. The …

Bitcoin schommelt rond $9.000. BTC token op Binance DEX | – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) zit op het second van schrijven web boven de $9.000. De koers lijkt …