Blockchain -technologie volop in ontwikkeling General Motors – Bitcoin Magazine NL

GM Monetary, een dochteronderneming van General Motors die financieringen en leningen verzorgt voor klanten die voertuigen willen aanschaffen, heeft een partnerschap aangekondigd met Spring Labs. Het doel is om financiële producten te ontwikkelen binnen het blockchain-platform van Spring Labs .

 

 

 

 

General Motors heeft eerder interesse getoond in blockchain-technologie. Nog geen paar maanden geleden kondigde GM ook een alliantie aan met Hyperledger Basis. Dit is een van de grootste ontwikkelaars in open supply software program voor Blockchain. Spring labs heeft ook vele connecties in de technologische en financiële sector.

samenwerking met Spring Labs is voor hen vanzelfsprekend, aangezien General Motors momenteel nieuwe associaties aangaat met blockchain-technologiebedrijven.

Mike Kanarios, GM Monetary Chief Technique Officer

identiteitsdiefstal voorkomen middels Blockchain technologie

GM verliest miljoenen per jaar als gevolg van kosten die gemaakt worden met het voorkomen van identiteitsdiefstal. De associatie met Spring Labs zal zorgen voor een efficiënter systeem, sneller en goedkoper. Zo zullen de processen voor het aanvragen van financiering voor voertuigen by way of GM Monetary worden verbeterd.

Adam Jiwan, CEO van Spring Labs over de samenwerking. We werken aan de verbetering van het protocol dat wordt gebruikt voor het uitwisselen en verificatie van vertrouwelijke informatie. Jiwan prees ook de ontwikkelingen die ze tot nu toe hebben doorgevoerd en hoe deze eenvoudig kan worden toegepast op andere financiële instellingen zoals het delen van vertrouwelijke informatie zonder dat de gegevens van de klant in gevaar te brengen.

 

 

 

Spring Community

Het Spring Community wordt ontwikkeld als een op blockchain gebaseerd netwerk met het doel om kredietverstrekkers, banken en gegevensleveranciers in staat te stellen veilig en efficiënt gegevens met elkaar uit te wisselen. Ze willen een revolutie teweeg te brengen in het inefficiënte, onzekere, gecentraliseerde krediet- en identiteitsecosysteem dat momenteel bestaat, terwijl we veel van de technologie-, beveiligings- en stimuleringsproblemen aanpakken waarmee het crew eerder te maken had gehad tijdens het bouwen en laten groeien van grote internationale fin-tech bedrijven.

 

About Tom Greenly

Check Also

3 key Observations as the Bitcoin Bull Run Continues Unabated

Now that the Bitcoin value has gone on an absolute tear, it will likely be …

Bitcoin stijgt door en zit op $12.600. BTC dominantie 62% – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) blijft maar gaan. Op het second van schrijven kun je één BTC voor …