Misss Bitcoin: Cryptokoersen omhoog en crypto in Latijns-Amerika – Bitcoin Magazine NL


Misss Bitcoin bespreekt de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week met oa. stijgende cryptokoersen en crypto in Latijns-Amerika. Ook bespreekt ze de koers van bitcoin: houdt BTC deze stijgende lijn huge?

 

 

 

 

Houdt BTC de stijgende lijn huge?

In deze video bespreek ik natuurlijk weer drie belangrijke nieuwsitems. De koersen van cryptocurrencies zijn sinds vrijdagmiddag flink stijgende en vooralsnog houden de meeste cryptovaluta de stijgende lijn huge. Opvallend is bijvoorbeeld dat de munt Sprint flink is gestegen de afgelopen 24 uur, een cryptocurrency die in Latijns-Amerika aan terrein wint in landen als Venezuela, Colombia en Argentinië. Ze bespreekt ook de actuele stand van zaken van crypto in Latijns-Amerika. Ze sluit traditioneel af met de technische analyse van bitcoin. Eerder deze week zat BTC, ook opgemerkt door Altcoinbase, in een “falling wedge”. Daar is de koers vrijdagmiddag uitgeschoten naar boven. De grote vraag is of de drager van de cryptomarkt deze stijgende lijn vasthoudt. Bekijk daarvoor de video van Misss Bitcoin.

 

 
bitcoin meester
 

Meer lezen?

Dendalion protocol maakt bitcoin anoniemer

Het Dandelion protocol is een anonimiteitsoplossing als netwerklaag. Het protocol is in 2017 voorgesteld om Bitcoin’s P2P netwerk privateness te verbeteren. Het oorspronkelijke voorstel is afgewezen omdat het fouten bevatten die juist kan leiden tot de-anonimisering. Uiteindelijk is in mei 2018 een verbeterde versie van het Dandelion Protocol voorgesteld, genaamd Dandelion++.

INTERVIEW met Sjors Provoost, Bitcoin core engineer

We spraken na afloop van het congres Tech Deep Dive met Sjors Provoost, een Bitcoin Core engineer. Hij is momenteel bijvoorbeeld bezig om bitcoin zoveel mogelijk te laten aansluiten met alle wallets op de markt, een klus op zichzelf. Daarnaast bespreken we matters als Mimblewimble, Lightning netwerk en zijn werk als engineer.

 

 

About Tom Greenly

Check Also

Comment on Indian Central Bankers Excludes Cryptocurrency Projects from it’s New Startup Fintech Sandbox by Alwal Raaju

About Richard Kastelein Founder and writer of trade publication Blockchain Information (EST 2015), a accomplice …

Attempts to Deplatform @Bitcoin Account Reveal Private Message With Twitter CEO

Numerous cryptocurrency supporters have been getting riled up recently over the @Bitcoin account on Twitter. …