Crypto-analyse 6-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins nog steeds negatief – Want

#1 Crypto-analyse 6 februari

Gisteren leek het er even op dat de koersen herstelden. Dat sentiment verdween in de loop van de dag en inmiddels zien we weer negatieve koersen op de borden. Opvallende uitzondering is BinanceCoin (BNB), dat een flinke winst noteert. De positieve weekkoersen blijven voor een aantal munten wel in stand. In onze crypto-analyse van de Bitcoin en top-25 Altcoins brengen we je actual op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard het nieuwsoverzicht van de afgelopen 24 uur. Daarna kijken we vooruit met de bescheiden crypto-agenda, monetaire bekendmakingen en vooruitblik voor de komende 24 uur. Deze informatie zorgt ervoor dat je weer up-to-date aan de komende handelsdag kunt beginnen. Hoe deze verloopt kun je 24 uur per dag volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl. Uiteraard brengen wij weer verslag uit van wat er de komende 24 uur gebeurt in de nieuwste crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt opgeven.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin high 25

Nadat we gisteren voorzichtig positieve koersen zagen leek herstel in zicht. Helaas duurde de opleving niet lang. Vandaag zien we voor de Bitcoin (BTC) en de meeste Altcoins uit de high 25 weer hoofdzakelijk rode cijfers. In een aantal gevallen blijven de weekkoersen wel positief. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin high 10

Gisteren zagen we voor de Bitcoin en de meeste Altcoins in de high 10 een licht herstel. Vandaag is het beeld minder gunstig en zien we vooral rode cijfers. BinanceCoin (BNB) is daarbij de opvallende uitzondering die de regel bevestigt. Wel weet een aantal cryptomunten de groene weekkoersen huge te houden. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 6 februari: koers Bitcoin en Altcoins negatief met BinanceCoin (BNB) als uitzondering. Reside koersen vastgelegd om eight.05 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de high 10 zien we uitsluitend negatieve koersen. Koploper is de NEM (XEM), dat 9.05% verliest. Tezos (XTZ) en Sprint (DASH) zitten web een fractie onder het zero-punt en gemiddeld verliest dit phase zo’n four,5 %. Tezos (XTZ) is samen met de USD Coin (USDC) de enige munt die een positief weekresultaat kan vasthouden.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyse brachten we gisteren een achtergrondartikel waarin we bekeken of de Bitcoin (BTC) en langste cryptowinter duiden op een barstende bubble of dat er geen paniek nodig is.

Cryptomunten

Waar de koersen achterblijven neemt het aantal transacties toe. Qua transactievolume presteert de Bitcoin (BTC) zelfs weer zoals in november 2017. In deze analyse zien we dat de Bitcoin (BTC) haar dalende tendens voortzet en door de bodem van steunkoersen heen breekt.

Altcoins

Er is vandaag veel nieuws over de Ripple (XRP). Zo leidt een whale-transactie tot meer speculatie over een ‘pump and dump’ strategie. In dit artikel leert males hoe je patronen en frauduleuze transacties kunt destilleren uit het grootboek van Ripple (XRP). Ripple-companion Ramessa lijkt het partnerschap te minimaliseren en voor banken te kiezen tot Ripple gecertificeerd is. In deze analyse zien we dat de munt desondanks een trendbreuk kan zien, waarna stijgende koersen mogelijk zouden moeten zijn.

Dit artikel analyseert de snelle stijging van BinanceCoin (BNB).

Bitcoiin (B2G) doet het met 280% winst een stuk beter dan zijn bijna-naamgenoot. Dit artikel biedt een kennismaking.

In deze vooruitblik kijkt males vooruit naar wat de cryptomarkt in februari kan verwachten en hoever males staat in vergelijking met zaken die start dit jaar waren aangekondigd.

Met deze crypto-analyse van de high three cryptomunten sluiten we het nieuwsoverzicht over cryptomunten af.

Blockchain

De kleinere cryptomunt Travala (AVA) heeft de Litecoin (LTE) Blockchain toegevoegd aan haar on-line marktplaats.

De CII, een belangenvereniging van investeerders, heeft de SEC om een onderhoud gevraagd om aandeelhoudersstemmingen by way of de Blockchain te kunnen organiseren. Hier is een wetswijziging en toestemming voor vereist en males wil het water peilen.

Cryptobeurzen

De grote Japanse financiële speler SBI wil in maart een cryptobeurs openen.

Overig cryptonieuws

Crypto-analist Alan Masters, die normaal een echte cryptobull is, voorziet vandaag een break-down in de koersen. Waarom hij pessimistisch is lees je hier. Ook de bekende influencer ‘crypto-canine’ ziet het somber in. Hij voorziet dat de Bitcoin kan dalen tot $ 1.800,- en Ethereum (ETH) tot $ 50,- voor er herstel optreedt.

BigQuery is het Large Information platform van Google. Zij hebben inmiddels cryptomunten aan hun analyses toegevoegd. In dit artikel lees je waarom.

Met deze bijdrage schetst males een portret van QuadrigaCX-oprichter Gerald Cotten, die met zijn dood wellicht honderden miljoenen meenam in het graf.

In deze analyse legt een skilled uit hoe riskant beleggen in cryptocurrency kan zijn.

De SEC heeft in het kader van de beoordeling van de nieuwste ETF vragen gesteld. Dit ziet males als een positief teken voor goedkeuring.

Ondanks of misschien we juist dankzij de malaise in de cryptomarkt neemt het aantal fondsbeleggingen in crypto hand over hand toe. Met dit positieve nieuws sluiten we het weekoverzicht af.

#four De crypto-agenda voor vandaag

Op de crypto-agenda zien we vandaag een evenement en geen publieke agendapunten voor de Bitcoin en high 25 Altcoins. Wel staan er enige punten genoteerd voor de kleinere cryptomunten.

Beurzen en evenementen

In New York wordt vandaag een beurs gehouden, dit is ‘The Way forward for Cryptos Convention’.

Agenda Bitcoin en high 25 Altcoins

Vandaag zien we geen agendapunten voor de Bitcoin of high 25 Altcoins op de agenda staan.

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staan vandaag geen monetaire bekendmakingen op het programma.

Na de State of the Union die president Trump vannacht uitsprak staan in Amerika vandaag cijfers over de hyptheekaanvragen per 1 februari op het programma. Ook staat de publicatie van de handelsbalans en handelsbalans voor goederen over november 2018 op het programma. Verder zien we voorlopige productiecijfers (ex. landbouw) en cijfers van arbeidskosten over het vierde kwartaal op de agenda staan, evenals cijfers over de oliekoers per 1 februari. De dag met publicaties wordt afgesloten door een speech van de voorzitter van de FED, Jerome Powell.

Nu de crypto-agenda geen gewicht in de schaal legt en de monetaire bekendmakingen ook verder van de cryptomarkt verwijderd zijn kan de markt zelf op zoek naar argumenten om de negatieve koersen om te zetten in een positieve ontwikkeling. Hoe de dag zal verlopen kun je zien op de website van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen van de komende dag en bieden we een nieuwe vooruitblik.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De website cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag de CryptoDaily Particular waarin ze stil staan bij vermogensbescherming met de Bitcoin. Ben jij benieuwd hoe je kunt voorkomen dat jouw cryptomunten verdwijnen als er iets met je gebeurt? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Gisteren leek het er even op dat de koersen herstelden. Dat sentiment verdween in de loop van de dag en inmiddels zien we weer negatieve koersen op de borden. Opvallende uitzondering is BinanceCoin (BNB), dat een flinke winst noteert. De positieve weekkoersen blijven voor een aantal munten wel in stand. In onze crypto-analyse van de Bitcoin en top-25 Altcoins brengen we je actual op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard het nieuwsoverzicht van de afgelopen 24 uur. Daarna kijken we vooruit met de bescheiden crypto-agenda, monetaire bekendmakingen en vooruitblik voor de komende 24 uur. Deze informatie zorgt ervoor dat je weer up-to-date aan de komende handelsdag kunt beginnen. Hoe deze verloopt kun je 24 uur per dag volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl. Uiteraard brengen wij weer verslag uit van wat er de komende 24 uur gebeurt in de nieuwste crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt opgeven.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin update: BTC rond $10.150, Waves en BAT te verhandelen op Kraken – Bitcoin Magazine NL

In dit artikel pakken we de koers en voorspelling van Bitcoin erbij. Verder zien we …

CEO Patrick M. Byrne Resigns From Overstock Over ‘Deep State’ Comment and Affair with a Russian Spy – Stock Rises

Overstock CEO Partick Byrne quit Overstock Thursday after making controversial comments about his role in the …