Bitcoin update – Altcoinbase: Bitcoin terug in falling wedge – Bitcoin Magazine NL


In deze video bespreekt Stef van Altcoinbase de koersen van Bitcoin, Ethereum en Digibyte. Digibyte kwam als  winnaar uit de bus met maar liefst 49.5% van de stemmen. Bitcoin is terug gekomen in een Falling wedge en Ethereum hangt boven de help maar zal het Bitcoin volgen? Wat kunnen we de komende dagen verwachten, bekijk hoe Altcoinbase er over denkt.

 

 

 

 

 

Bitcoin, ethereum en Digibyte update

 

 

Interview met Stefan van Altcoinbase

Over Altcoinbase

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende neighborhood, zijn zij hét all-spherical buying and selling platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder 1 dak! Of het nu gaat om (on-line en reside) buying and selling cursussen voor inexperienced persons en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core enterprise is en blijft traden en dan met title van Bitcoins en Altcoins en leverage buying and selling op Bitmex.

Fb Altcoinbase
Altcoinbase Altcoinbase
Youtube Altcoinbase

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

About Tom Greenly

Check Also

Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000! – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en …

ZCash Will be Forked Into YCash Today

Because the Summer time vans alongside relatively properly, it appears one other cryptocurrency laborious fork …