Fomoflash update – Bitcoin, Chinees Nieuwjaar, Escobar en Safe Haven – Bitcoin Magazine NL


Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes zoals de stijgende koers van Safe Haven.

 

 

 

 

Fomoflash update

  • De koers van bitcoin (BTC) de high 25 cryptocurrencies
  • De invloed van Chinees Nieuwjaar op de bitcoin: het Jaar van het Varken is gestart.
  • De oudere broer van Pablo Escobar lanceert een ICO om de Amerikaanse president Donald Trump af te zetten. Wat er aan geld wordt opgehaald, wordt gebruikt voor een afzettingsprocedure tegen Trump. Er komen één miljard Escobar tokens in de verkoop.
  • Safe Haven (SHA) wordt behandeld, wat volgens sommigen het zusje van VeChain (VET) wordt gezien.
 

 

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben web als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als beginner ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, ideas en tendencies op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bovenstaande informatie in de tekst en video is geen financieel advies en heeft als doel educatie. Handel in cryptomunten is zeer risicovol en geschiedt op eigen risico.

About Tom Greenly

Check Also

2019 in Crypto is Year of the DEX: NEO’s Nash to Launch, Main Competitor of Binance?

The launch date of the much-anticipated decentralised change being constructed on NEO, Nash, was introduced …

Shift Card Sunsets, Leaving US Crypto Card Users With Few Options

U.S.-based Shift Card, a Visa debit card service that enables folks to spend cryptocurrencies held …