Crypto-analyse 1-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins beginnen de maand negatief – Want

#1 Crypto-analyse 1 februari

Het korte herstel dat we gisteren zagen mocht niet lang duren. In de loop van de dag werden de koers van de Bitcoin en koersen van de meeste Altcoins weer rood. Dit beeld zien we vanochtend nog steeds. In onze crypto-analyse van de Bitcoin en top-25 Altcoins brengen we je precise op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard het nieuwsoverzicht van de afgelopen 24 uur. Daarna kijken we vooruit met de crypto-agenda, monetaire bekendmakingen en vooruitblik voor de komende 24 uur en het weekend. Met deze informatie start je up-to-date aan de nieuwe handelsdag en ben je voorbereid op de dagen die voor ons liggen. Hoe deze verlopen kun je 24 uur per dag volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl. Uiteraard brengen wij maandag weer verslag uit van wat er de komende 24 uur gebeurt in de nieuwste crypto-analyse, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt opgeven.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin prime 25

Gisteren zagen we een start van herstel, maar helaas duren leuke liedjes nooit lang. Vanochtend zijn de koersen dan ook weer rood. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin prime 10

Het voorzichtige herstel van gisteren smaakte voor de Bitcoin en meeste Altcoins in de prime 10 klaarblijkelijk niet naar meer. Inmiddels zijn zowel de dagkoersen als de weekkoersen weer rood. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 1 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins beginnen de maand negatief. Dwell koersen vastgelegd om 7.55 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 zien we dat het herstel voor de meeste cryptomunten van korte duur is geweest. BinanceCoin (BNB) en USD Coin (USDC) zijn met respectievelijk + 2,90% en + zero,26% de uitzonderingen die de regel voor de dagkoers bevestigen. Van de overige koersen is Nem (XEM) met – 13,39% het meest negatief. Gemiddeld verliezen de koersen zo’n four%. Dit leidt logischerwijze tot uitsluitend negatieve weekkoersen.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyse brachten we gisteren een achtergrond-artikel over de three imagoproblemen die de echte acceptatie van Bitcoin (BTC) in de weg staan.

Cryptomunten

De Bitcoin toont al een half jaar op rij verliezen en de vooruitzichten op korte termijn zijn niet al te gunstig, zo blijkt uit deze analyse. Ook deze analyse laat zien dat de bulls de overhand lijken te nemen. In dit achtergrond-artikel lees je waarom Nederland op meerdere fronten belangrijker is voor de Bitcoin (BTC) dan je zou denken.

Altcoins

De achterban van Bitcoin Money (BCH) heeft ruzie met Coinbase en de achterban van Bitcoin (BTC) na een door BCH gemaakt en door Coinbase gepubliceerd filmpje. BTC-aanhangers betichtten hen van falsificaties. BCH ontkent en is niet blij met de beschuldigingen.

Volgens deze analyse gaat Eos (EOS) een belangrijk koersniveau tegemoet. Zullen beleggers de koers maken of breken?

De opmars van de Tron (TRX) leidt tot speculaties over een strijd tussen Ethereum (ETH) en Tron (TRX). In dit achtergrondartikel zoekt males uit hoe reëel de mogelijkheden zijn voor zo’n strijd en wat we dan kunnen verwachten.

In dit artikel wordt de Primary Consideration Token (BAT) onder de loep genomen en worden de investeringskansen op een rij gezet.

Cryptobeurzen

Binance biedt door een samenwerking binnenkort de mogelijkheid om een creditcard te gebruiken.

Blockchain

Met de monitoring van 28 ton sinaasappels heeft IBM een belangrijke Blockchain-check positief afgerond.

Internetbeveiliger Cloudbrick gaat ook meer gebruik maken van Blockchain-technologie, omdat de eerste resultaten gunstig zijn.

Yael Tamar is een Blockchain-professional voor implementatie binnen grote bedrijven. Zij legt uit waarom de bankensector miljarden kan besparen door Blockchain.

Overig cryptonieuws

Van Eck heeft de current ingetrokken ETF-aanvraag weer ingediend. Helaas lijken de omstandigheden voor een snelle positieve beslissing minder gunstig, al was het maar omdat nu de wettelijke termijn van 240 dagen opnieuw begint te lopen.

Consultants waarschuwen regelgevende instanties dat zij wellicht te laat zijn met ICO-regelgeving.

Bloomberg ziet in de huidige marktomstandigheden kansen voor enterprise kapitalisten.

Superinvesteerder Constancy bevestigt de geruchten over investeringen in de cryptomarkt. Zij zien positieve vooruitzichten.

Ook het crypto-initiatief ‘Staked’, dat zich op institutionele beleggers richt, kreeg zonder veel moeite haar financiering rond.

Met de voorspelling dat Litecoin (LTE) wellicht naar $ 6,- zakt en Bitcoin naar $ 1.100,- greenback zakt sluiten we het nieuwsoverzicht af. Gelukkig luistert de voorspeller naar de naam ‘magic poop cannon’, een naam die hij met deze voorspelling in ieder geval alle eer aandoet.

#four De crypto-agenda voor vandaag en het weekend

Op de crypto-agenda zien we vandaag enige evenementen. Voor de Bitcoin en prime 25 Altcoins staan er vandaag wel, maar voor het weekend geen publieke agendapunten genoteerd. Wel staat er een aantal agendapunten voor de kleinere cryptomunten genoteerd.

Beurzen en evenementen

Vandaag zien we de volgende evenementen op de agenda staan:

  •  Paris Blockchain Summit in Parijs;

Voor zaterdag 2 en zondag three februari staan er geen evenementen op het programma.

Agenda Bitcoin en prime 25 Altcoins

Vandaag beginnen de airdrop snapshots voor het Vostok-venture van Waves (WAVES).

DogeCoin (DOGE) ontvangt vandaag haar itemizing op cryptobeurs Cobinhood.

Op zaterdag 2 en zondag three februari staan er voor de Bitcoin en grotere Altcoins vandaag geen publieke agendapunten genoteerd.

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

Vandaag worden in Europa de voorlopige consumentenprijsindexcijfers van januari bekend gemaakt. Ook staat de bekendmaking van de markit inkoopindex voor fabrikanten over januari op het programma.

In Amerika staan cijfers over werkgelegenheid op het programma. Daarnaast wordt ook voor Amerika de Markit inkoopindex voor fabrikanten over januari op het programma. Verder staan er voorlopige inkoopcijfers voor de industrie in januari op het programma. Met cijfers over de omzet in de bouw in februari en de autoverkopen in januari sluiten zijn de publicaties van vandaag compleet.

Voor het weekend staan er noch in Europa, noch in Amerika publicaties op het programma.

We weten inmiddels dat dergelijke cijfers weinig tot geen invloed hebben op de cryptomarkten. Nu de crypto-agenda ook geen aanleiding biedt om grote invloed op de koersen te verwachten zal de cryptomarkt opnieuw op eigen kracht opnieuw moeten laten zien of zij de weg naar boven in kan zetten of dat een verdere daling onvermijdelijk is. Hoe de dag en het handelsweekend verlopen kun je zien op de website van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van maandagochtend, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen van de komende dag en bieden we een nieuwe vooruitblik.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De website cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag de CryptoDaily Particular waarin ze na de eerdere introductie het begrip ‘marktcapitalisatie’ verder bespreken. Ben jij benieuwd wat males hiermee bedoelt en waarom analisten dit zo belangrijk vinden? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Het korte herstel dat we gisteren zagen mocht niet lang duren. In de loop van de dag werden de koers van de Bitcoin en koersen van de meeste Altcoins weer rood. Dit beeld zien we vanochtend nog steeds. In onze crypto-analyse van de Bitcoin en top-25 Altcoins brengen we je precise op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard het nieuwsoverzicht van de afgelopen 24 uur. Daarna kijken we vooruit met de crypto-agenda, monetaire bekendmakingen en vooruitblik voor de komende 24 uur en het weekend. Met deze informatie start je up-to-date aan de nieuwe handelsdag en ben je voorbereid op de dagen die voor ons liggen. Hoe deze verlopen kun je 24 uur per dag volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl. Uiteraard brengen wij maandag weer verslag uit van wat er de komende 24 uur gebeurt in de nieuwste crypto-analyse, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt opgeven.

About Tom Greenly

Check Also

2019 in Crypto is Year of the DEX: NEO’s Nash to Launch, Main Competitor of Binance?

The launch date of the much-anticipated decentralised change being constructed on NEO, Nash, was introduced …

Shift Card Sunsets, Leaving US Crypto Card Users With Few Options

U.S.-based Shift Card, a Visa debit card service that enables folks to spend cryptocurrencies held …