Crypto-analyse 31-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins sluiten de maand groen af – Want

#1 Crypto-analyse 31 januari

Gisteren zagen we in de crypto-analyse een licht herstel. Dat herstel bleef de hele dag zichtbaar en werd in de loop van de dag zelfs iets sterkers. Ook vanmorgen openen de koers van de Bitcoin en koersen van de meeste Altcoins positief. In onze crypto-analyse van de Bitcoin en top-25 Altcoins brengen we je actual op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard het nieuwsoverzicht van de afgelopen 24 uur. Daarna kijken we vooruit met de crypto-agenda en vooruitblik voor de komende 24 uur. Met deze informatie start je up-to-date aan de nieuwe handelsdag en ben je voorbereid op de handelsdag die voor ons ligt. Hoe deze verloopt kun je 24 uur per dag volgen met de live-koersen van de web site CryptoClan.nl. Uiteraard brengen wij morgen weer verslag uit van wat er de komende 24 uur gebeurt in de nieuwste crypto-analyse, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt opgeven.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin high 25

Na het herstel dat we gisteren zagen beginnen de koersen ook vandaag grotendeels positief aan de dag. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin high 10

Gisteren zagen we een voorzichtig herstel op de borden staan. Dit herstel heeft zich voor de Bitcoin en meeste Altcoins in de high 10 voortgezet. Ronduit opvallend is de stijging in dubbele cijfers voor de Ripple (XRP). Ook opvallend is dat de eerste weekoverzichten groen kleuren. In onze grafische crypto-analyse zie je de stand van zaken direct.

Crypto-analyse 31 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins herstellen verder. Stay koersen vastgelegd om eight.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top-10 zien we dat het herstel voor de meeste cryptomunten aanhoudt. Waves (WAVES) gaat deze keer weer tegen de development in, nu door het grootste verlies te noteren met -5,47%. Maker (MKR) en Nem (XEM) verliezen respectievelijk 2,80% en 2,18%. Voor het overige zijn de dagkoersen positief. Iota (MIOTA) stijgt het hardst met 6,65 %, gemiddeld stijgen de koersen zo’n three,5%. Dit is voor geen van de cryptomunten in dit section voldoende om een positieve weekkoers neer te zetten.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Uiteraard was er de afgelopen 24 uur ook weer veel cryptonieuws. Wij bieden je onze selectie.

Cryptomunten

Langzaamaan durven analisten weer omhoog te kijken. Deze analist voorspelt dat het weerstandsniveau van Bitcoin (BTC) op $ four.300,- moeilijk te breken zal zijn.

Altcoins

Er was veel nieuws over de Ripple (XRP). Zo heeft zij een goed bekende veteraan aangesteld voor de rol van basic councel. Of dat de reden was voor de flinke koerssprong die we nu zien lees je in dit artikel. SWIFT en Ripple zijn met elkaar in een pittige concurrentiestrijd verwikkeld. Males keek dan ook uit naar het debat tussen de CEO’s van beide bedrijven, dat gisteren in Parijs plaatsvond. Deze strijd wordt nog spannender nu SWIFT aankondigt aan een eigen Blockchain-oplossing te werken. Ondertussen gaan er geruchten dat de declare dat Ripple meer dan 200 institutionele klanten zou hebben niet waar is. Daarnaast blijkt Ripple in de crypto-industrie niet al te populair.

Met deze algemene crypto-analyse sluiten we het nieuws over cryptomunten af. Lightning Community behaalde gisteren een file en ging voor het eerst door de grens van 600 BTC.

De koers van de Stellar (XLM) daalt verder nu zij onder belangrijke steunniveau’s komt. Desondanks zien analisten op foundation van deze analyse een snelle bull-uitbraak.

De bull-uitbraak voor Bitcoin Gold (BTG) is volgens dit achtergrondartikel web begonnen.

Wrapped BTC (WBTC) is een nieuwe, op Bitcoin gebaseerde, stablecoin. In dit artikel kun je kennis maken.

Cryptobeurzen

Ondanks een tweede hack is males bij het Nieuw-Zeelandse Cryptopia niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Males verwacht in februari de poorten weer te openen.

Overig cryptonieuws

Genesis Capital maakt bekend dat zij in 2018 voor meer dan een miljard aan cryptoleningen heeft gesloten.

Waarom China een bedreiging vormt voor cryptomunten lees je in dit artikel, waar we tevens het cryptonieuws mee afsluiten.

#four De crypto-agenda voor vandaag

Op de crypto-agenda zien we vandaag enige evenementen. Voor de Bitcoin en high 25 Altcoins staan er vandaag geen publieke agendapunten genoteerd. Wel staat er een aantal agendapunten voor de kleinere cryptomunten genoteerd.

Beurzen en evenementen

Vandaag zien we de volgende evenementen op de agenda staan:

  •  Paris Blockchain Summit in Parijs (vandaag en morgen);
  •  Japan Blockchain Convention in Yokohama Metropolis;

Agenda Bitcoin en high 25 Altcoins

Voor de Bitcoin en grotere Altcoins staan vandaag geen publieke agendapunten genoteerd.

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

Vandaag staan in Europa de bekendmakingen van het voorlopige bruto binnenlands product over het vierde kwartaal van 2018 en het werkeloosheidscijfer van december op het programma.

In Amerika staan cijfers over voorgenomen ontslagen, werkeloosheid en arbeidskosten op het programma.

We weten inmiddels dat dergelijke cijfers weinig tot geen invloed hebben op de cryptomarkten. Nu de crypto-agenda ook geen aanleiding biedt om grote invloed op de koersen te verwachten kan de cryptomarkt op eigen kracht gelegenheid vinden om de ingeslagen weg naar boven te vervolgen. Of dit vandaag lukt kun je zien op de web site van CryptoClan.nl, dat 24 uur per dag livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen van de komende dag en bieden we een nieuwe vooruitblik.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De web site cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag de CryptoDaily Particular waarin ze na de eerdere introductie het begrip ‘marktcapitalisatie’ verder bespreken. Ben jij benieuwd wat males hiermee bedoelt en waarom analisten dit zo belangrijk vinden? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Gisteren zagen we in de crypto-analyse een licht herstel. Dat herstel bleef de hele dag zichtbaar en werd in de loop van de dag zelfs iets sterkers. Ook vanmorgen openen de koers van de Bitcoin en koersen van de meeste Altcoins positief. In onze crypto-analyse van de Bitcoin en top-25 Altcoins brengen we je actual op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard het nieuwsoverzicht van de afgelopen 24 uur. Daarna kijken we vooruit met de crypto-agenda en vooruitblik voor de komende 24 uur. Met deze informatie start je up-to-date aan de nieuwe handelsdag en ben je voorbereid op de handelsdag die voor ons ligt. Hoe deze verloopt kun je 24 uur per dag volgen met de live-koersen van de web site CryptoClan.nl. Uiteraard brengen wij morgen weer verslag uit van wat er de komende 24 uur gebeurt in de nieuwste crypto-analyse, waarvoor je jezelf nu al free of charge kunt opgeven.

About Tom Greenly

Check Also

3 Interesting Aspects of the OmiseGO-oriented GO.Exchange

Increasingly more cryptocurrency buying and selling platforms are coming to market in current months. That …

How to make money off Facebook’s Libra — Quartz

Since Fb introduced its deliberate Libra forex June 18, the bitcoin market has gone haywire. …