Opgepast: Bitcoin, Ripple en Ethereum Crashen opnieuw – Newsbit.nl

Na de crash van afgelopen week leek de cryptomarkt weer langzaam te stabiliseren. Maar niks blijkt minder waar. De Crash zet door waardoor Bitcoin, Ripple en Ethereum opnieuw hun koersen scherp zien dalen.


Bitcoin (BTC) koers zakt richting $3500 greenback

De grootste cryptocurrency ter wereld ziet haar koers vandaag opnieuw flink dalen. De koersval is gestart rond 17u vanavond. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3580 greenback. Slechts een half uur geleden lag de prijs nog rond de $3665 greenback.

Door de daling van vandaag heeft de Bitcoin de koers richting de $3500 greenback grens ingezet. Hier ligt nu nog een vrij sterke ondersteuning. Als de BTC prijs ook door deze grens heen zakt kan de koers dalen tot richting de $3000 greenback.

 


Ripple (XRP) daalt tot belangrijk ondersteuningsniveau

Ook de Ripple koers ziet haar koers vanavond plotsteling dalen. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $zero,320 greenback. een half uur geleden lag de koers nog rond de $zero,331 greenback. Dat betekent dat de prijs in een half uur tijd met zo’n 2,5 procent is gedaald.

De Ripple koers daalt vandaag dus tot de $zero,32 greenback grens. Dit is een belangrijk punt om in de gaten te houden omdat hier een sterk ondersteuningspunt ligt. Zakt de XRP prijs onder deze grens, dan kan de prijs dalen tot richting de $zero,25 greenback.

 


Ethereum (ETH) koers daalt met 6,6 procent

Ethereum krijgt vandaag opnieuw harde klappen. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Ether rond de $118 greenback. Een half uur geleden lag de prijs nog rond de $125 greenback. Dat betekent dat de koers vanavond met meer dan 6,6 procent is gedaald.

In de aanloop van de belangrijke Constantinople hardfork toont deze nieuwe crash geen teken van sterkte. De afloop van deze belangrijke replace lijkt dan ook van levensbelang voor Ethereum.

 

About Tom Greenly

Check Also

Gaat Bitcoin $9000 testen? Ethereum en Ripple prijs stijgen – Newsbit.nl

Bijna alle belangrijke cryptocurrencies rapporteren vandaag winst. De Bitcoin koers stijgt tot boven de $8600 …

Bitcoin (BTC) update: gaan altcoins eerst stijgen door ‘bullflag’ ethereum? – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) replace door Martijn – Op het second van schrijven heeft bitcoin (BTC) wederom …